De finalisten voor de KIVI VT Best Student Team Award 2023 zijn bekend!

KIVI en de partners van de Automotive Week organiseren op zondag 16 april in de Automotive Week de finale van de KIVI VT Best Student Award 2023. Bij de keuze van de winnaar staat vernuftigheid voorop, het team dat met zijn middelen het beste uit hun product heeft gehaald.
Uit de inzendingen heeft de selectiecommissie vijf studententeams genomineerd, teams waarbij duidelijk is dat zij nu al kennis en kunde toevoegen aan automotive onderzoek en de industrie. Bij de genomineerde teams ziet KIVI innovaties die bijdragen aan langetermijntrends in de industrie, met uiteenlopende toepassingen.
“Het is bijzonder om te zien hoe de innovatiekracht bij veel teams onverminderd hoog blijft", aldus KIVI Voertuigtechniek voorzitter Saskia Monsma.

Het belooft een spannende finale te worden op zondag 16 april om 14.00 uur in het Auditorium op de Automotive Campus. De finalisten mogen pitchen voor de jury. Graag nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn.

De jury bestaat dit jaar uit:
Tom Selten (Ondernemer, voormalig teammanager Solar Team Eindhoven en BD Lightyear), Albie van Buel (Directeur RAI Automotive Industry NL), Saskia Lavoo (Directeur ACE Mobility) en afvaardiging uit het KIVI Voertuigtechniek bestuur.

In alfabetische volgorde zijn dit de finalisten:

1 Forze Hydrogen Electric Racing Delft
2 Green Team Twente
3 Inmotion Eindhoven
4 Solar Team Eindhoven
5 Team Polar

Aanmelden via deze link.