In april 2023 verzorgde s.v. WIM voor de tweedejaars studenten een studiereis naar Berlijn. De studenten hebben tijdens deze reis meerdere technische bedrijven bezocht, nieuwe indrukken opgedaan en samen avontuur beleefd.
 


 

Tijdens deze gezamenlijk georganiseerde activiteit - WTB-café - bezoekt KIVI studievereniging WIM. We maken vanuit KIVI kennis met de studenten. Daarnaast verneemt u hoe de studiereis is verlopen, anekdotes en welke inzichten zijn opgedaan. Daarnaast krijgt u een idee van de indrukken & ideeën welke mogelijk effect zullen hebben op de verdere ontwikkeling van het werktuigbouwkundig vernuft van deze studenten.

Na het reisverslag vervolgen we ons bezoek in de vorm van een rondleiding over de opleiding. Waarbij we met eigen ogen kunnen aanschouwen op welke wijze WTB-studenten anno 2023 bij Avans Hogeschool opgeleid worden tot werktuigbouwkundig ingenieur. Waarbij ons bestuur u kan verklappen dat de opleiding zeer vooruitstrevend is.

We besluiten WTB-café met een netwerkborrel. Tevens zal er een frietkar aanwezig zijn om, in traditie van s.v. WIM, zorg te dragen voor de inwendige mens. Evenals de studenten bent u meer dan welkom een hapje mee te eten.

Borrel, friet en snack worden u aangeboden door KIVI afdeling Werktuigbouwkunde.

Over s.v. WIM
s.v. WIM is september 2017 opgericht door een drietal studenten aan de Avans Hogeschool te Breda. De afkorting s.v. WIM staat voor studievereniging Werktuigbouwkunde voor Industrie en Maatschappij. De studievereniging is, ondanks de afgelopen corona-periode, springlevend. En volop actief met het organiseren van activiteiten voor de in Breda aanwezige werktuigbouwkunde studenten (ruim 300).

Steun studiereis
KIVI afdeling Werktuigbouwkunde heeft tot doel interessante activiteiten te ontplooien voor haar achterban. Om ook studenten te steunen en kennis te laten maken met onze mooie vereniging, heeft het bestuur van de afdeling kans gezien om de studiereis i.s.m. Stichting W&S Leergangen te sponsoren.

 

Programma

 -  uur Inloop met koffie/thee
 -  uur Welkom door bestuur KIVI afd. Werktuigbouwkunde
 -  uur Reisverslag studiereis Berlijn
 -  uur Rondleiding
 -  uur Borrel met frietkar
 -  uur Afronding