Zou jij je kennis, ervaring en enthousiasme graag in willen zetten voor anderen? Dan is er nu een mooie kans!

Beste lid van KIVI afdeling Werktuigbouwkunde,

Als werktuigbouwkundige sta je midden in de techniek vaak samen met meerdere disciplines en vakgebieden. Door je gestructureerde probleemoplossingen draag je bij aan de kwaliteit van onze samenleving. De KIVI Afdeling Werktuigbouwkunde maakt zich sterk voor een grote(re) maatschappelijke waardering voor jouw vakgebied. Maar onze afdeling doet meer. Ze stelt zich ook ten doel de individuele ingenieur te ondersteunen in zijn of haar beroepsuitoefening d.m.v. lezingen, bedrijfsbezoeken, presentaties, workshops, cursussen en opleidingen. Belangrijke onderwerpen daarin die op dit moment spelen zijn o.a.:

1. Circulaire economie met name t.b.v. materiaalgebruik
2. Energietransitie
3. Smart Industrie
4. Simulatietechnieken t.b.v. validatie processen.

Het huidige bestuur binnen KIVI is op zoek naar nieuwe (bestuurs)leden om de afdeling en activiteiten verder te ontwikkelen en vernieuwen. Ook als je alleen een keer iets wil organiseren of je projectmatig zou in willen zetten, moedigen wij dit aan!

Het bestuurswerk zelf vraagt niet veel tijd, geeft veel voldoening, opent nieuwe werkvelden en leidt tot nieuwe contacten.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan graag contact op met Anton Lefeber, via email of telefoon, antonlefeber@gmail.com of 06-12948141.