The Challenge is de zoektocht naar de beste professionals in een bepaald domein. Na het domein Finance richten Yacht en het FD nu hun vizier op de beste engineering professionals van 2016.

The Challenge Engineering

The Challenge is de zoektocht naar de beste professionals in een bepaald domein. Na het domein Finance richten Yacht en het FD nu hun vizier op de beste engineering professionals van 2016.

The Challenge in het kort
Eén strategisch vraagstuk, vijf professionals en 150 actieve bezoekers. Tijdens The Challenge op 23 juni buigen vijf geselecteerde professionals zich live over het strategische engineering vraagstuk van misschien wel jouw organisatie. De professionals worden beoordeeld door experts en het publiek. Het doel?  Eén winnaar, één oplossing en een interactief, spannend en inspirerend event. De winnaar ontvangt een vrij te besteden opleidingsbudget ter waarde van €5.000,-

Experts

  • Frits Huffnagel (oud-wethouder Den Haag en Amsterdam)
  • Jan van Betten (oprichter van Nudge)
  • Gijs van den Boomen (directeur KuiperCompagnons en winnaar publieksprijs van de Prins Friso Ingenieursprijs 2015)

Maak het verschil
Met dit concept brengt Yacht hun ‘belofte’ Number one in connecting professionals in de praktijk. Yacht gelooft dat professionals ertoe willen doen, dat ze een verschil willen maken voor organisaties en het vakgebied en dat is precies waar het om gaat bij The Challenge.  Tijdens het event wordt door de interactie die centraal staat  tussen de professionals en publiek, het beste in elkaar naar bovengehaald. En deze gedachtegang past volledig in het netwerkgedachte van Yacht. Voor een impressie van de vorige editie, klik hier The Challenge, editie Finance

Tweede fase:  The Challenge zoekt engineering professionals die van de stad een Super Smart Energy City maken 
The Challenge bestaat uit verschillende fases voordat het uiteindelijke event plaats vindt.

  1. De zoektocht naar een innovatief technisch vraagstuk
  2. De kandidaatstelling engineering professionals
  3. Een uiteindelijke winnaar en oplossing  tijdens het event op 23 juni

Een Super Smart Energy City is een visionaire term om aan te duiden dat we in de toekomst steden hebben waarbij opwekking, verbruik en opslag van energie optimaal in balans zijn. Hoe zouden steden als Amsterdam, Utrecht of Eindhoven kunnen fungeren als een Super Smart Energy City? Ben jij een engineering professional die een uitvoerbaar plan kan opstellen, presenteren en verdedigen? Meld je dan aan voor The Challenge, het interactieve businessevent dat op 23 juni plaatsvindt. De winnaar mag zich ‘best engineering professional 2016’ noemen. Meld je aan vóór 28 mei en maak kans op een opleidingsbudget ter waarde van € 5.000,-.