Wij zijn verheugd je te kunnen melden dat Yacht Engineering nu ook een lidmaatschap van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) aanbiedt aan Yacht Engineering consultants.

Ard Kistemaker, directeur Yacht Engineering, licht de reden achter het gratis lidmaatschap toe: ‘Energie, expertise en innovatie. Dat zijn belangrijke voorwaarden voor succes in onze dynamische markt van ontwikkelen, maken en onderhouden. Om je te helpen bij jouw werk dat ertoe doet, bieden we jou dit lidmaatschap aan. Via KIVI ontmoet je vakgenoten en inspireer je elkaar. En door inspiratie ontstaat innovatie, daarvan ben ik overtuigd. Maak dus volop gebruik van dit mooie netwerk en wordt een nog betere professional. Wil je ergens aan deelnemen? Overleg dit dan even met je manager. Ben je geweest? Deel dan je ervaringen en opgedane expertise met je collega’s via de Engineering communities op Google+.’

Ard Kistemaker verwoordt hierboven precies de doelstelling van KIVI: jou ondersteunen in je professionele ontwikkeling. Wij bieden je graag de mogelijkheid voor ontmoeting met andere ingenieurs. Jaarlijks worden ruim 500 vakinhoudelijke activiteiten georganiseerd, variërend van conferenties, symposia, debatten en bedrijfsbezoeken tot coaching en vele andere activiteiten met betrekking tot kennisuitwisseling binnen en tussen vakgebieden, je persoonlijke ontwikkeling en het maken van carrièrestappen. Ook kan je vaak deelnemen aan breder maatschappelijk debat. Wij nodigen je uit om via de KIVI-website en de KIVI-nieuwsbrief steeds na te gaan welke activiteiten en diensten interessant voor je zijn. Wij zullen ook ons best doen om je op mogelijk interessante bijeenkomsten te attenderen.