YKE wil aandacht vragen voor jonge ingenieurs. Er wordt daarom gewerkt aan een YKE jaarkalender. Zo zetten we niet alleen de vereniging op de kaart maar ook jou als jonge ingenieur, door de foto's te voorzien van een persoonlijke quote die jou onderscheid. De foto's worden gemaakt door een bekende, professionele fotograaf en worden verspreid onder andere jonge ingenieursverenigingen, denk bijvoorbeeld aan Young ASML of VDL. Lijkt het je leuk om hier aan bij te dragen, lees dan verder!

YKE wil jonge ingenieurs weer op de kaart zetten. Om dat op een verfrissende en nieuwe manier te doen, gaan we een jaarkalender verspreiden onder onze collega-jong-ingenieursverenigingen, zoals Young ASML en Young VDL. Om de kalender een persoonlijke tint te geven, wordt de jaarkalender voorzien van foto's van onze YKE leden met een quote die jou als YKE'er kenmerkt. Zo zetten we niet alleen de vereniging op de kaart, maar ook jou als jonge ingenieur, een echte win-win dus.

Er zal een shoot-dag worden georganiseerd waar alle deelnemers worden ingedeeld in een dagdeel, een ochtend (van 10.00-13.00) of middag (14.00-17.00). Per deelnemer zal de fotograaf ruim de tijd nemen om jou te leren kennen, zodat jij op je best op de foto komt. Tijdens de gezamelijke lunch (13.00-14.00) wordt nog een groepsfoto genomen (deelnemers van de ochtend en middag zijn dan bij elkaar). De foto's worden gemaakt door een bekende, professionele fotograaf, Eddie Mol, en zullen worden verspreid onder andere jonge ingenieursverenigingen, denk bijvoorbeeld aan Young ASML of Young VDL. 

Belangrijke informatie:

  • incl. lunch
  • geplande foto's zijn op kosten van YKE, maar je mag ze voor je eigen social media gebruiken*
  • de shoot zal bij voorkeur worden gepland op een weekenddag
  • dresscode: business casual, dus geen spijkerbroeken. (Fel)gekleurde overhemden, stropdassen, pakken, pantalons, schoenen en sokken zijn van harte aangemoedigd!
  • mogelijke shoot data: 10 december, 16 december
  • aanmelding sluit op 5 december

Kortom, jij hoeft alleen het beste uit jezelf te halen, YKE regelt de rest. Ben jij het fotomodel waar we naar op zoek zijn? Neem dan contact op met de voorzitter, Celina van den Bank, op: 0655590186 (bellen of whatsapp), of mail naar yke@kivi.nl. Vermeld in je reactie je ingenieursrichting & beroep, de voor jou mogelijke data voor de shoot en welke kleur kleding je verwacht te dragen (fel of gekleurd is van harte welkom!).

 

 

* niet voor commerciële doeleinden