Young KIVI Engineers is op zoek naar een enthousiaste PR commissaris. YKE timmert flink aan de weg! Een belangrijke volgende stap is het sterker strategisch coördineren van de PR. En het ontwikkelen van het PR beleid van onze afdeling voor de komende jaren. Op vlak van social media is er nog aardig wat laag hangend fruit, maar ook voor de lange termijn is nu de tijd aangebroken om de effectiviteit van het PR beleid structureel en aantoonbaar te verbeteren.

#socialmedia #communicatie #dataanalyse

De eerste stap is het in kaart brengen van de zichtbaarheid van YKE voor de verschillende doelgroepen. Vervolgens bepalen met welke middelen deze zichtbaarheid vergroot kan worden. En uiteindelijk dit in de praktijk brengen in samenwerking met je medebestuurders, actieve YKE leden en communicatie professionals van het verenigingsbureau.

Houd jij van analyseren, strategie bepalen, sparren met betuursgenoten, leren, ontdekken en toepassen van nieuwe methodes? Kom dan meebouwen aan de toekomst van YKE en wordt een grondlegger van succes!

Tijdsbesteding: ca 2-4 uur per week.

YKE staat voor ontmoeten, diversiteit en leren. Een plek waar jonge ingenieurs met elkaar in contact komen en de kans krijgen hun ideeën in de praktijk te brengen en zichzelf te ontwikkelen. Een plek waar je alle ingenieursdiciplines tegenkomt, waar je horizon wordt verbreed in contacten, kennis en kunde. YKE organiseert borrels en lezingen, heeft nauw contact met Europese partners en organiseert excursies en workshops. YKE wil een podium zijn voor jonge ingenieurs en hun experimentele vernieuwende projecten op vlak van techniek en/of maatschappij. Je werkt samen met gemotiveerde bestuurders en krijgt professionele ondersteuning vanuit het verenigingsbureau.

Dit ben/heb jij:

  • Afgestudeerd ingenieur
  • Tussen 20 - 35 jaar oud
  • Visie op het bereiken en in beeld brengen van young professionals en professionals
  • Communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift
  • Analytisch
  • Je bent betrokken en kunt goed samenwerken
  • Organisatorische kwaliteiten
  • Enthousiast, initiatiefrijk en oplossingsgericht

We zien uit naar jou reactie. Stuur ons een mail met jouw introductie en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!