Korting op opleidingen

Als lid van KIVI profiteer je van korting op opleidingen


TU Delft

Bent jij een ingenieur die geïnteresseerd is om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om effectief organisaties, projecten en mensen te leiden om tot succesvolle resultaten te komen? In de cursus 'Advanced Leadership for Engineers' leert u om te leiden in een organisatie van autonome kennismakers.

Als KIVI-lid ontvangt u €20,- korting op deze cursus.

Neem voor meer informatie contact op met de TU Delft via dit contactformulier, bekijk deze flyer of neem een kijkje op online-learning.tudelft.nl.

index.png

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is de grootste aanbieder in Nederland van Deeltijdstudies op het gebied van Technische hbo en post hbo opleidingen. Deze opleidingen worden jaarlijks door honderden professionals gevolgd. Technische professionals die ervoor zorgen op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in hun branche, gerelateerd aan Werktuigbouw, Elektrotechniek, Autotechniek & Management, Bouwkunde / Civiele Techniek, Informatica,Technische bedrijfskunde, Industrieel Product ontwerpen, (Duurzame) Energietechniek.

Korting voor KIVI-leden: Wanneer KIVI-leden deelnemen aan een HAN-opleiding, dan ontvangen zij een deel van de KIVI-contributie terug. Zij krijgen bij inschrijving voor een HAN- opleiding van tenminste twee dagen € 50,- korting op het KIVI-lidmaatschapsgeld voor het lopende kalenderjaar. Bij de HAN-opleidingen met een prijs van meer dan € 1300,- wordt € 100,- korting op het KIVI-lidmaatschapsgeld gegeven. Dit aanbod is geldig tot 6 maanden na afloop van de gevolgde HAN-opleiding. 

Neem voor meer informatie contact op met de HAN via: info.builtenvironment@han.nl of cursus.aea@han.nl

Of bekijk het complete opleidingsaanbod van Bouw en Infra  of Engineering & Automotive.

 

Bellen voor een vrijblijvend adviesgesprek?
Gijs Pelgrom 06-46382294 voor Bouw en Infra
John Bernard 06-15110531 voor Engineering
Ertan Ertunç 06-41043498 voor Automotive

HAN_01

International Management Forum (IMF)

Onze opleidingspartner International Management Forum (IMF) biedt diverse Data Science opleidingen, zowel met een technische als met een business-insteek. Onder meer de opleidingen en traningen: Certified Data Science Professional en Business Intelligence Professional.

Als KIVI-lid ontvangt u €150,- korting op deze opleidingen.

Neem voor meer informatie contact op met IMF via +31 (0)40 246 02 20 of info@imfacademy.com. Of neem een kijkje op https://www.imfacademy.com/nl/.

imfacademy.png

Professional Learning & Development Centre (PLD Centre) – Universiteit Twente

Het Professional Learning & Development Centre biedt diverse onderwijsprogramma's voor professionals en managers die werkzaam zijn in zowel de private en publieke sector. Onze studenten worden uitgedaagd over de grenzen van hun vakgebied heen te kijken en dwarsverbanden met andere disciplines te leggen.

Deze multidisciplinaire benadering stimuleert innovatie in wetenschap en samenleving en is een kenmerk van ons ondernemende karakter. In de onderwijsprogramma’s maken we de verbinding tussen de kennisgebieden van onze universiteit en kennisbehoeftes binnen organisaties.

De onderwijsprogramma's zijn interessante ontmoetingen met docenten, hoogleraren, experts van andere universiteiten en specialisten uit de praktijk. Het onderwijs varieert van korte modules tot volledige graad verlenende master opleidingen. Het onderwijs is parttime ingericht zodat het te volgen is naast een drukke baan en vele sociale verplichtingen. De programma's vinden veelal centraal in het land plaats of op locaties binnen de eigen organisatie. De opleidingsgroepen zijn klein, er is veel ruimte voor inbreng van eigen ervaringen en praktijkvraagstukken. Het stelt deelnemers ook in staat van en met elkaar te leren en over de muren van hun eigen werkelijkheid heen te kijken.

Klik hier voor meer informatie.

Social Avatar PLD.png