De 500.000-ste SICON klem in Nederland dragen zorg voor betrouwbare kabelverbindingen. Deze "SICON" klemmen zijn inde Elektrotechnische wereld een begrip. Deze klemmen verbinden kabeleinden. Daarmee krijgen overgangen in verbindingen een zeer goede geleiding, die een 1000ste of lager in impedantie / weerstand (ohm) kunnen zijn. Het eenvoudige gebruik en de betrouwbaarheid van dezeverbinding zijn de voornaamste redenen voor het grote succes van de SICON. zie hier verder.

Sinds de introductie in 2008 van de SICONklemmen zijn nu 500.000 klemmen toegepast in de energienetten van de Nederlandse energiebedrijven, openbaar vervoersbedrijven en in de industrie en is hiermee door de leverancier Batenburg Ebergietechniek een enorme mijlpaal bereikt t.a.v. de bijdrage aan de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet in Nederland.

Dit ligt geheel in de lijn van wat Batenburg Energietechniek in Capelle aan den IJssel doet als technisch dienstverlener. Hun missie is: méér voor de klant betekenen dan alleen maar snelle levering uit voorraad. Men denkt graag met de klant mee en er komen oplossingen die het beste bij de klant passen. Met hun technische kennis wordenr passende oplossingen bedacht bij ieder technisch vraagstuk.

SICON

 

2DIREKT

Contact techniek