Engineering the Future

Wij ontmoeten jou graag op 13 maart 2024 op de Haagse Hogeschool voor het KIVI Jaarcongres en de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs 2024. Heb je een passie voor techniek, ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen, wil je je laten inspireren en/of gewoon een leuke, onderhoudende dag hebben? Noteer deze datum dan in je agenda en meld je aan!

Jaarcongres: Blik op de toekomst

Het KIVI Jaarcongres is een mooie gelegenheid om geïnformeerd te worden over technische ontwikkelingen die relevant zijn voor ingenieurs, je netwerk uit te breiden en oude bekenden te ontmoeten. Op het KIVI Jaarcongres 2024 richten wij de blik op de toekomst. Welke bijdragen gaan ingenieurs leveren aan de transities van morgen? Welke uitdagingen nemen die transities met zich mee? En welke antwoorden moeten ingenieurs hier op vinden? Diverse technische vakgebieden zullen in de keynotes en paralelsessies de revue passeren, maar we zullen ook buiten het bekende ingenieurswereldje kijken voor verfrissende en inspirerende bijdragen. 

Programma

Dagvoorzitter is Arnold Groot. Met keynotes van o.a. David Abbink en Lotte Krabbenborg. En paralelsessies met o.a. Jorn Bleijs (Kapitein ter zee bij Commando Materieel en IT) over Sensorsystemen bij de Koninklijke Marine en Petra Wijnja (Majoor Koninklijke Luchtmacht) over Ruimtevaart: Gebruik en beveiliging van de ruimte.

Bekijk hier het uitgebreide programma >>

Uitreiking Prins Friso Ingenieursprijs 2024

De Prins Friso Ingenieursprijs wordt jaarlijks door KIVI toegekend aan een ingenieur die zich onderscheidt in expertise, innoverend vermogen, maatschappelijke impact en ondernemerschap. Met de prijs, die op 13 maart 2024 voor de tiende keer tijdens een feestelijke bijeenkomst wordt uitgereikt, zet KIVI de ingenieurs van de toekomst én het ingenieursvak in de schijnwerpers. De winnaar mag zich een jaar lang 'Ingenieur van het Jaar' noemen. Meer informatie over de prijs en de mogelijkheid om een excellente ingenieur te nomineren vind je op deze website.

Aanmelden Jaarcongres en uitreiking Prins Friso Ingenieursprijs

Kom jij ook naar de Dag van de Ingenieur op 13 maart op De Haagse Hogeschool? Het Jaarcongres en de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs zijn twee aparte programmaonderdelen van deze dag, waarvoor je je apart moet aanmelden. Je kunt beide bezoeken, of één van de twee. Beide evenementen zijn toegankelijk voor leden en niet-leden. De toegang voor KIVI-leden is gratis.

Wil je je aanmelden voor het KIVI-Jaarcongres en/of de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs? Maak gebruik van de aanmeldbutton op deze pagina. 

Wij kijken uit naar 13 maart, hopelijk ben jij erbij!