De mogelijkheid tot inschrijven is gesloten!

KIVI Jaarcongres 2024

Op 13 maart vieren wij de Dag van de Ingenieur met het KIVI Jaarcongres 2024 en de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs op De Haagse Hogeschool. Heb je een passie voor techniek, ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen, wil je je laten inspireren en/of gewoon een leuke, onderhoudende dag hebben? Meld je snel aan!

Jaarcongres: Engineering the Future

Op het KIVI Jaarcongres 2024 richten wij de blik op de toekomst. Welke bijdragen gaan ingenieurs leveren aan de transities van morgen? Welke uitdagingen brengen die transities met zich mee? En welke antwoorden moeten ingenieurs hier op vinden? Diverse technische vakgebieden zullen in de keynotes en parallelsessies de revue passeren, maar we zullen ook buiten het bekende ingenieurswereldje kijken voor verfrissende en inspirerende bijdragen. 

Bekijk hier het uitgebreide programma >>

Uitreiking Prins Friso Ingenieursprijs 2024

Wie van de drie finalisten wordt winnaar van Prins Friso Ingenieursprijs 2024 en welk studententeam wint de KIVI Engineering Student Team Award? De Prins Friso Ingenieursprijs, die dit jaar voor de tiende keer wordt uitgereikt, zet KIVI de ingenieurs van de toekomst én het ingenieursvak in de schijnwerpers. Wil jij bij de uitreiking aanwezig zijn op 13 maart op De Haagse Hogeschool? Meld je dan snel aan via de aanmeldbutton op deze pagina. 

Meer informatie over de prijs vind je op deze website.

Aanmelden Jaarcongres en uitreiking Prins Friso Ingenieursprijs

Kom jij ook naar de Dag van de Ingenieur op 13 maart op De Haagse Hogeschool? Het KIVI Jaarcongres is een mooie gelegenheid om geïnformeerd te worden over technische ontwikkelingen die relevant zijn voor ingenieurs, je netwerk uit te breiden en oude bekenden te ontmoeten. Het Jaarcongres en de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs zijn twee aparte programmaonderdelen van deze dag, waarvoor je je apart moet aanmelden. Je kunt beide bezoeken, of één van de twee. Beide evenementen zijn toegankelijk voor leden en niet-leden. De toegang voor KIVI-leden is gratis.

Vooraf aanmelden voor het KIVI-Jaarcongres en/of de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs is verplicht. Je kunt je aanmelden via de button op deze pagina. 

Vragen

Heb je vragen over het Jaarcongres of de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs? Stuur een mail naar dagvandeingenieur@kivi.nl.

 

Sponsoren KIVI Jaarcongres 2024

Ingenieursbureau Holland Dynamics is hoofdsponsor van het KIVI Jaarcongres 2024.

Damen Shipyards is sponsor van het KIVI Jaarcongres 2024.

Ministerie van Defensie is sponsor van het KIVI Jaarcongres 2024.