Ben jij een ingenieur die op zoek is naar manieren om zijn of haar presentatietechnieken te verbeteren en succesvol te zijn? Dan hebben wij de oplossing voor jou: de Masterclass Presentatietechnieken voor Ingenieurs! Na diverse succesvolle uitvoeringen afgelopen jaar bieden wij deze unieke kans opnieuw aan in samenwerking met RC Bos Consulting BV.

Bij deze masterclass staat authenticiteit centraal. Onze coach, Ronald Bos, biedt unieke individuele en groepscoaching om het optreden van professionals voor groepen te versterken. Als ingenieur beschik je vaak over veel inhoudelijke kennis, maar om deze kennis of overtuiging aan anderen over te brengen zijn andere skills nodig die vaak minder aandacht krijgen. Met onze masterclass krijg je handvatten en ondersteuning om een overtuigende, persoonlijke en authentieke presentatie te geven. Door begeleiding, ondersteuning, veel oefenen en coaching tools krijg je de kans om sterk en vooral authentiek over te komen.Ronald Bos helpt je ook om eventuele belemmerende aannames los te laten, zodat je jezelf vol vertrouwen op het podium kunt presenteren. Onze masterclass wordt ook al enige tijd succesvol ontvangen en uitgevoerd voor de Wethoudersvereniging. Dit is dan ook de reden waarom wij deze masterclass specifiek aanbieden voor ingenieurs die hun performance en presentatietechnieken voor groepen willen verstevigen of verder willen professionaliseren.

Schrijf je daarom snel in en ontdek hoe je jouw verhaal op een overtuigende manier kunt en leert overbrengen! Deze unieke kans mag je niet missen.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Ronald Bos via ronald@rcbosconsulting.nl of bel naar 06 11 38 77 78  Zie ook: https://rcbosconsulting.nl/?page_id=2112