Saman Groep Zierikzee in 1921 opgericht, is uitgegroeid van Zeeuws familiebedrijf  tot toonaangevende erkende partner in Zuidwest-Nederland voor duurzame energieoplossingen, met 300 medewerkers in Zierikzee, Breda en Oud-Beijerland.
Het is ons doel en missie om als totaalinstallateur duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar te maken voor zowel particuliere als zakelijke klanten en helpen wij hen stappen zetten in de energietransitie. In een tijd van klimaatverandering en stijgende grondstof- en  energieprijzen is dit meer dan actueel.

LUCHTFOTO Plant Zierikzee

Focus op duurzaamheid Van zonnepanelen en warmtepompen, tot elektrische laadstations, zonneboilers, waterontharders, airco’s en thuisbatterijen. De Saman Groep heeft in de afgelopen jaren maar liefst 40.000 woningen voorzien van zonnepanelen en bespaart daarmee 140 miljoen kWh en klanten besparen met warmtepompen jaarlijks 4 miljoen m3 aardgas.FOTO Zonnepark Zeelandbrug overzichtsfoto
Andere referentieprojecten: zonneparken Roompot vakanties, Rotterdam The Hague Airport, etc.

Uniek en innovatief

De Saman Groep heeft een duidelijk innovatieve en ondernemende inslag en gaat voor groei, onderscheidt zich door te investeren in de toekomst, door continu te innoveren, in te spelen op marktontwikkelingen, voor nu én voor de volgende generatie. De producten en diensten zijn hierin leidend en onderscheidend ten opzichte van onze concurrenten.

Saman Academie
Door krapte op de arbeidsmarkt startte de Saman Groep in 2019 haar eigen praktijkopleiding,de Saman Academie, een volwaardige mbo opleiding (niveau 2 of 3) tot elektromonteur, installatiemonteur of constructiewerker. Maar ook zij-instromers en Saman-medewerkers  kunnen zich binnen de Saman Academie verder ontwikkelen.
Als jij je kennis over duurzame energietransitie-technieken wilt aanvullen of juist interactief wilt delen, mag je deze activiteit niet missen. Schrijf je nu in.

Programma  
15.30 uur:  inloop, ontvangst, koffie/thee              
16.00 uur:  presentatie door directeur Daniӫl Lodders, met veel aandacht voor techniek en logistiek,
17.00 uur  rondleiding in groepen  
18.00 uur  vraagblok+netwerken+soep+broodjes
19.00 uur:   afsluiting

Website           https://www.samangroep.nl
Informatie       ir. Johan Uitdewilligen, t: 06-2687 8172, e: johanuitdewilligen@gmail.com