Activiteit
25 maart 2019
19:00 uur - 21:30 uur

ALV met presentatie 'Low-Code Applicatie ontwikkeling' door CAPE Groep

Op maandag 25 maart vindt de Algemene Ledenvergadering van Regio Oost plaats. Het bestuur zal verantwoording afleggen en tevens voor u een mooie gelegenheid om kennis te maken met de bestuursleden.

RON Overijssel
IntelligentAutomation.jpg
Activiteit
10 april 2019
19:15 uur - 21:30 uur

Intelligent Automation – een introductie

In deze tijd van digitalisering moeten bedrijven behendig inspelen op nieuwe markontwikkelingen door innovatieve producten en diensten aan hun klanten te leveren. Daarbij gaan ze tevens op zoek naar nieuwe manieren om de kosten van hun bedrijfsprocessen te reduceren en productiviteit te verhogen door middel van nieuwe concepten als Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI). Deze concepten, hoewel niet volledig nieuw, beginnen nu tractie te krijgen.

BK Noord-Brabant
Ledenraad
De uiterste inschrijfdatum is 14 april 2019
17 april 2019
18:00 uur - 21:00 uur

Discussiebijeenkomst Ledenraad

Tijdens deze "informele" bijeenkomst bespreken we de financiële situatie van de vereniging en het voorstel voor wijziging van de bestuurstructuur. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle leden van de vereniging.

DV KIVI,  Zuid-Holland
falkland wheel.jpg
Lezing
9 mei 2019
19:15 uur - 21:30 uur

Welke techniek musea kent u in Europa?

Ongetwijfeld bent u in uw vakantie wel eens geconfronteerd met de partner die wil gaan winkelen en waarbij u een excuus zoekt om niet mee te hoeven. In vrijwel alle grote steden, maar ook daarbuiten, zijn er techniek musea en hoogstandjes. Sommige zijn ook interessant voor de partner en wellicht het gehele gezin. In deze presentatie willen we met u een aantal van deze locaties de revue laten passeren. En wellicht organiseert u een volgende vakantie om deze prachtige pareltjes heen.

BK Noord-Brabant