Jaarlijks organiseert KIVI Defensie en Veiligheid in samenwerking met Eurodefense Nederland de Masterclass Defensie

Op 6 juni 2024 sloten we de 5e editie van de KIVI / Eurodefense Masterclass Defensie af met een excellent diner in de schitterende Marineclub in Den Helder.
Deze 15-daagse Masterclass organiseren we jaarlijks voor 40 jonge ingenieurs en andere WO/HBO opgeleide professionals om kennis te maken met de bijzondere aspecten van Defensie, kennisinstituten en bedrijven uit de sector. En natuurlijke ook om een netwerk van vrienden en kennissen in de sector op te bouwen. Kijk hier voor meer informatie. en of bekijk een foto-impressie.

Het laatste werkbezoek van deze Masterclass aan de Koninklijke Marine in Den Helder was spectaculair, met o.a. een rondvaart door de haven, een bezoek aan het indrukwekkende luchtverdedigings- en commando fregat Zr.Ms.Evertsen en een kijkje onder de kiel van een marineschip in het enorme droogdok van de Koninklijke Marine.

We kijken terug op een zeer geslaagde Masterclass met 6 collegedagen en 9 werkbezoeken door de hele defensiesector en kijken nu al uit naar de volgende editie, die start op 19 september 2024.

Dank aan de meer dan 50 sprekers en meer dan 10 organisaties die ook deze editie Masterclass in de afgelopen 10 maanden samen met ons weer mogelijk hebben gemaakt..