KIVI Defensie en Veiligheid heeft graag vertegenwoordigers uit alle geledingen van de defensiesector in het bestuur. Daarom zoeken we een technisch opgeleide officier die vanuit de Koninklijke Luchtmacht (KLu) ons netwerk van ingenieurs in de defensiesector wil komen versterken.

Wegens vertrek van een bestuurslid zoekt de afdeling een ervaren en enthousiaste technisch opgeleide officier die vanuit de Koninklijke Luchtmacht (KLu) ons netwerk van ingenieurs in de defensiesector wil komen versterken. 
Het betreft een vrijwilligersfunctie voor drie jaar met tweemaal een mogelijkheid tot verlenging.

Wat wordt van u verwacht
Binnen het afdelingsbestuur zijn de taken verdeeld in portefeuilles. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden krijgt u in overleg een van die portefeuilles.  
Op dit moment zijn beschikbaar: Penningmeester, Coördinator jaarlijkse cursus Defensie voor Ingenieurs, Coördinator jonge ingenieurs en KIVI afgevaardigde Kooy Symposium.

Daarnaast bent u liaison naar CLSK en de eenheden van de KLu. In die rol organiseert u onder meer een of twee keer per jaar lezingen over militaire luchtvaart en bezoeken aan o.a. eenheden van de KLu. Uiteraard met ondersteuning van het KIVI-bureau en andere bestuursleden. Het gaat om de inhoud.

De gemiddelde tijdsbesteding is ongeveer 2-4 uur per week.

Uw profiel
Vereist is dat u lid bent van KIVI, of dat wordt. Voor deze functie komt een actief dienende technisch opgeleide militair in de rang van majoor t/m commodore KLu in aanmerking. Eventueel een militair die recent met LOM is gegaan. Een goed ontwikkeld netwerk binnen en buiten de luchtmacht is van belang.  

Procedure
Als u belangstelling heeft voor deze uitdagende en veelomvattende functie wordt u verzocht uiterlijk 31 december 2020 uw kandidatuur kenbaar te maken.
Zend daarvoor uw CV en een motivatie aan de secretaris van het bestuur via E: paul.rouffaer@kividv.nl
De door het bestuur geselecteerde kandidaat wordt voorgedragen aan de Algemene ledenvergadering die het bestuurslid formeel benoemd.

Inlichtingen
Meer informatie over de functie en de procedure kan worden ingewonnen bij voorzitter Jan Wind E: jan.wind@kividv.nl  T: 06-23502003
Download hier een PDF.

Foto: Mediacentrum Defensie

web stats