17622-Banner_960x100_EMC-ESD19_300dpi_cropped

Welkom bij de Nederlandse EMC-ESD Vereniging

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

Tot 2016 organiseerde de Nederlandse EMC-ESD Vereniging de Praktijkdag. In de oneven jaren werden de laatste jaren ook specifieke dagen georganiseerd, zoals de EMC-dag voor installateurs en diverse ESD sessies. Vanaf 2018 heeft de vereniging er voor gekozen om een groot gezamenlijk event te organiseren, waarvan de eerste editie een groot succes is gebleken. Op 23 november 2021 worden de krachten van zowel EMC, als ESD wederom gebundeld voor het derde EMC-ESD Event.

De exposanten bieden u deze dag een interessant lezingenprogramma met specifieke thema’s.

In het technische lezingenprogramma nemen de exposanten en de plenaire sprekers van TU Delft en Sennheiser u mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van:
– Vermogenselektronica / EMC in installaties
– Elektronica design en EMC/ESD in apparaten
– EMC-ESD test & meet
– Handvatten voor normen en regelgeving

Ook zijn er op het demoplein diverse ‘LIVE’ EMC en ESD demonstraties.