Onze nationale koffieverslaving is goed voor zo'n 12 miljard kopjes koffie per jaar. Vaak belandt het koffiedik van al deze kopjes in de reguliere afvalbak. Zonde!

Lisanne vertelt over hoe Coffee Based zorgt voor de inzameling en verwerking van koffiedik. Ze neemt ons mee in de recepturen en technieken die komen kijken bij het verwerken van koffie in producten.

Lisanne is in 2010 afgestudeerd aan de TU Delft en richtte toen VerdraaidGoed op; een ontwerpbureau dat producten ontwikkelt met restmateriaal als grondstof. Naast het herstemmen van bijvoorbeeld treintijdenborden, brievenbussen en praatpalen ontwikkelde VerdraaidGoed steeds meer kennis over koffiedik. In 2017 is de spin-off Coffee Based opgericht, die nu - ook internationaal - lekker aan de weg timmert.

Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), Geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl. Wanneer u zich later dan 24 uur van te voren afmeldt, en u heeft zich opgegeven voor het diner, dan worden de diner kosten in rekening gebracht.