Zoals u vast niet zal zijn  ontgaan, worden de maatregelen rondom het coronavirus versoepeld vanaf 1 juni. Ondanks de versoepelingen heeft het KIVI IO bestuur besloten de KIVI College van 3 juni 2020 (Frank Westland - 'Ontwerpen in opdracht of een eigen product’) te annuleren omdat een veilige bijeenkomst met voldoende mogelijkheid tot deelname nog niet mogelijk is.    

Vanuit het ontwerpbureau Wortel Product Design te Utrecht ontwerpt Frank Westland met zijn team duurzame producten voor de toekomst. Recente projecten zijn o.a. een meetkast voor Heijmans, het kunstmatige rif Moreef, een elektrisch voertuig voor pakketbezorging, een oversteekhulp voor Prorail en een kampeerbusje genaamd Ventje.

Als IO’er en ondernemer zal hij deze lezing vertellen over de in’s en out’s van het opzetten van een eigen bedrijf, en op enkele projecten dieper in gaan om en zijn ervaringen, successen & uitdagingen en zijn inzichten delen.

Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding, incl. eventuele allergieën of voorkeuren.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl. Wanneer u zich later dan 24 uur van te voren afmeldt, en u heeft zich opgegeven voor het diner, dan worden de diner kosten in rekening gebracht.

 

Programma

 -  uur Dineren (optioneel)
 -  uur Lezing en discussie
 -  uur Borrel