Aanstaande woensdag 1 december staat het de lezing ‘The bicycle and the future of mobility’ van Gert-Jan van Breugel van Modyn gepland.

In tegenstelling tot wat eerder gecommuniceerd is zal deze uitsluitend online te volgen zijn. Hiertoe is besloten door de beperkte openstelling van de horeca, en vooruitlopend op de niet positief ontwikkelende corona-situatie.


De afgelopen 12 jaar kreeg Gert-Jan bij Modyn niet alleen de kans om mee te groeien met het bedrijf (van Senior Industrial Designer ontwikkelde hij zich door tot leider binnen het bedrijf), maar ook om het naar een nieuwe en spannende toekomst te leiden als een change facilitating speler in toekomst van de mobiliteitsindustrie.

Momenteel in de rol van Director of Design Strategy en inmiddels veel vooruitstrevende mobiliteitsontwerpen verder, deelt hij zijn ervaring en kennis over deze tak van sport. “Elke vorm van mobiliteit biedt ontspanning en plezier, mensen dat te laten ontdekken is mijn grootste drijfveer en dat is ook meteen het belangrijkste uitgangspunt bij Modyn.”

Dit event vindt ALLEEN ONLINE plaats op woensdag 1 december 2021.

Wanneer u zich aanmeldt voor de online deelname, ontvangt u uiterlijk een uur vóór aanvang van het event een email met de link en instructies, aanvang: 19.30u. Sluiting rond 21u.

Programma

 -  uur Lezing en discussie