Ieder mens is uniek met zijn eigen voorkeuren, smaken, meningen en daarover valt niet te twisten, toch? Hoe kan je als ontwerper toch veel mensen aanspreken zonder voor iedereen apart een ontwerp te moeten maken? Hoe krijg je als ontwerper de beloning voor je werk? Deze vragen hebben mij als ontwerper en ondernemer altijd scherp gehouden, zeker nu ik zelf The Jiffle aan het vormgeven ben. Gelukkig delen mensen graag ervaringen met elkaar. Het is de 'belever' die er zorgt voor dat een product en merk authentiek wordt en blijft. Ik zal je tijdens onze ontmoeting antwoord geven op de vraag: Waarom zijn producten NIKS waard? Benieuwd? Tot dan!

Na zijn studies IPO en Industriële Vormgeving aan de KABK heeft Olaf voor vele ontwerpbureaus gewerkt met uitstapjes bij IKEA en producenten in China en de USA. Hij is de oprichter van The Jiffle en deelt graag zijn ervaringen van de afgelopen 25 jaar als ontwerper. Ontdek de 'belever' in jezelf en deel je ervaringen.

Dit event vindt ONLINE én OFFLINE plaats op woensdag 5 juni 2024.

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij restaurant Se7en. U bent van harte welkom voor een voorafgaand diner van 18u - 19.30u (eigen kosten van € 25 bij aanvang), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding. Deelname aan de lezing (on- en offline) is gratis, 19.30u tot +/- 21u.

Wanneer u zich aanmeldt voor de online deelname, ontvangt u uiterlijk een uur vóór aanvang van het event een email met de link en instructies, aanvang: 19.30u. Sluiting rond 21u.