Reeds 6 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór projectprofessionals werkzaam in de care en cure. In één dag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in projectmanagement binnen de gezondheidszorg.

PROJECTMANAGEMENT IN DE ZORG: IN DE PRAKTIJK
Tijdens deze 6e editie gaan we focussen op het delen van praktijkverhalen, praktische werkwijzen en concrete handvatten waardoor jij verder komt in de dagelijkse praktijk. Wat betekent projectmanagement in de zorg nu echt?

In de zorg houden we van aanpakken. Hoe je projecten daadwerkelijk aanpakt leer je op het projectmanagement in de zorg congres, van en samen met collega’s. Want: Hoe doe je nu echt projecten?  Want welke templates, technieken en vaardigheden zijn nuttig? Welke kennis is minimaal nodig? Wat is nu echt jouw rol? Wat mag je verwachten van een opdrachtgever? Wat vraag je van teamleden? In theorie bespreek je dit op de werkvloer met collega’s. De praktijk is dat je daarvoor naar het congres moet komen. Daar is namelijk alle tijd en ruimte om anderen te ontmoeten die ook samen willen leren wat projectmanagement in de (zorg)praktijk betekent.

Inspirerende visies door: John van Rouwendaal, Prof. dr. Thijs Homan, Otto van Wiggen en Ernst van der Pasch.

Praktijkcases door: Amphia, Koraal, Woonzorggroep Samen, Amsterdam UMC, Espria, VanAanpak, Organize Agile, Medisch Spectrum Twente, P3.express, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Hartekamp Groep, UMC Utrecht en Ipse de Bruggen.

U kunt zich hier registreren voor het congres.