Klik hier om de opname terug te kijken; de sheets van de presentatie staan onder 'Documenten'

De Vakafdeling Asset Management & Maintenance organiseert ook in 2023 een reeks online sessies waarin aspecten worden behandeld op het gebied van technisch beheer en onderhoud (TBO) in gebouwen.

Alle webinars zullen dit jaar te maken hebben met het centrale thema “Samenwerking”. Niet verrassend, maar o zo belangrijk. Het thema keert steeds weer terug wanneer we de ontwikkelingen volgen in personeelsschaarste, datagedreven toepassingen en nieuwe contractvormen.

De sessies worden in het tijdsblok van 16:30 uur tot 18:00 uur opgenomen, zodat men ze nog eens terug kan zien via de KIVI-website. De sheets worden in pdf eveneens gedeeld via de KIVI-website. Na 18:00 uur is er gelegenheid digitaal na te praten tot 18:30 uur. 

Woensdag 1 februari 2023 starten we met een introductie op het centrale thema. Er blijken veel vormen van samenwerken te zijn. Afhankelijk van de situatie is de ene vorm van samenwerking beter dan de andere. Desalniettemin zijn de meningen talrijk.

Wij gaan in deze eerste sessie daarom het fundament leggen om in de toekomst nog beter onze ervaringen te kunnen delen, samen te werken dus.

Aart de Jong zal namens de Vakafdeling Assetmanagement & Maintenance het webinar inleiden.
André Salomonson, Senior adviseur en partner bij Wundershift (zie André Salomonson | LinkedIn) zal ons meenemen in het complexe thema samenwerking en ons door middel van prikkelende interactie meer duidelijkheid bieden.

Voor meer informatie over het jaarprogramma of over de voorgaande sessies, kunt u hier binnen de KIVI-website navigeren.
Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor het laatste nieuws.

Heeft u voorstellen of ideeën met betrekking tot de thema’s van het jaarprogramma, dan kunt u contact opnemen met Aart de Jong.

De link voor online deelname via MS Teams ontvangt u na registratie via de bevestigingsmail.