De sheets van de presentaties kunt u vinden onder 'Documenten'

Uitnodiging voor Kennissessie Datagedreven asset management, een samenwerking van KIVI vakafdelingen Rail en Asset Management & Maintenance!

Op donderdag 9 november 2023 bent u van harte welkom bij deze kennissessie. Wij zijn te gast bij Ricardo Rail, adres: Daalsesingel 51, 3511 SW Utrecht, direct bij het Centraal Station.

Wij starten met de rail-onderwerpen. Maarten de Vries, werkzaam bij Ricardo Rail, deelt zijn ervaringen met het onderhoud van rolling stock en ontwikkelingen op gebied van data en digitalisering.

Erland Tegelberg vertelt hoe op internationaal niveau omgegaan wordt met data gedreven asset management binnen de spoorsector.

Vervolgens is er een eenvoudige maaltijd voor iedereen geregeld. Na het eten gaan wij verder met de werkwijze van Oxand voor het onderhoud van het asfalt van de Nederlandse rijkswegen. Timo Faber heeft voor verschillende aannemers onderhoudsplannen geoptimaliseerd, waarbij ook de milieueffecten zijn gereduceerd. Tot slot vertelt een spreker van SPIE Building Solutions over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gebruik van assetdata bij preventief en voorspellend onderhoud van gebouwtechnische installaties.

Programma:

16.00-16.30 uur   Ontvangst

16.30-17.15 uur   Onderhoud van rolling stock door Maarten de Vries (Ricardo Rail)

17.15-18.00 uur   Internationaal spoorwegonderhoud door Erland Tegelberg (Rail-Consult)

18.00-19.00 uur    Eenvoudige warme maaltijd

19.00-19.45 uur   Asfaltonderhoud rijkswegen Nederland door Timo Faber (Oxand)

19.45 uur             Afsluiting met koffie

Deelname is gratis voor KIVI leden en voor studenten, overigen betalen € 25,00.

Aanmelden via de KIVI website.

Graag tot dan!

Namens Bestuur KIVI Rail en Bestuur KIVI Assetmanagement & Maintenance

Erland Tegelberg en Linda Docters van Leeuwen