Klik hier om de opname terug te kijken; de presentatie van Wiebe Witteveen is te vinden onder 'Documenten'

De Vakafdeling Asset Management & Maintenance organiseert in 2023 een reeks online sessies waarin aspecten worden behandeld op het gebied van technisch beheer en onderhoud (TBO) in gebouwen.

In alle webinars staat het thema “Samenwerking” centraal. We geven op deze wijze concrete invulling aan de impact van ontwikkelingen als personeelsschaarste, datagedreven toepassingen en nieuwe contractvormen.
De sessies worden in het tijdsblok van 16:30 uur tot 18:00 uur opgenomen, zodat men ze nog eens terug kan zien via de KIVI-website. De sheets worden in pdf eveneens gedeeld via de KIVI-website. Na 18:00 uur is er gelegenheid digitaal na te praten tot 18:30 uur.

Woensdag 4 oktober 2023 zullen we op veler verzoek aandacht besteden aan relationele contractvormen. Onze spreker Wiebe Witteveen, zie Wiebe Witteveen | LinkedIn is een van de auteurs van het boek ”Relationele contracten”, zie Relationele Contracten | Jeroen van de Rijt, Wiebe Witteveen | 9789077 (vrijeboeken.com)

Hij zal vanuit zijn ervaring dieper ingaan op de mogelijkheden voor relationele contracten in gebouwenonderhoud. Het wordt niet alleen een webinar waarin veel informatie wordt overgebracht, maar er zal ook voldoende ruimte zijn voor interactie en discussie.

Na dit webinar zult u veel wijzer zijn op het gebied van relationele contracten. Mis het daarom niet!

Voor meer informatie over het jaarprogramma of over de voorgaande sessies, kunt u hier binnen de KIVI-website navigeren.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor het laatste nieuws dat we tevens zullen delen in de Community “Gebouwenonderhoud 2023”.
Heeft u voorstellen of ideeën met betrekking tot de thema’s van het jaarprogramma, dan kunt u contact opnemen met Aart de Jong.