Het webinar is via deze link terug te kijken; de sheets van de presentatie kunt u vinden onder 'Documenten'.

De Vakafdeling Asset Management & Maintenance organiseert in 2023 een reeks online sessies waarin aspecten worden behandeld op het gebied van technisch beheer en onderhoud (TBO) in gebouwen.

Alle webinars zullen dit jaar te maken hebben met het centrale thema “Samenwerking”. Niet verrassend, maar o zo belangrijk. Het thema keert steeds weer terug wanneer we de ontwikkelingen volgen in personeelsschaarste, datagedreven toepassingen en nieuwe contractvormen.
De sessies worden in het tijdsblok van 16:30 uur tot 18:00 uur opgenomen, zodat men ze nog eens terug kan zien via de KIVI-website. De sheets worden in pdf eveneens gedeeld via de KIVI-website. Na 18:00 uur is er gelegenheid digitaal na te praten tot 18:30 uur.

We pakken de draad van voor de vakantieperiode weer op en organiseren op woensdag 6 september 2023 een webinar waarin samenwerking met handhavers en in de arbeidsmarkt centraal staan.

Onze sprekers Anand Moelchand en Erik van der Wel zullen vanuit stellingen de problematiek ter sprake brengen en oplossingen vanuit hun ervaringsgebieden delen. Het wordt een zeer interactieve sessie, met voldoende ruimte voor eigen inbreng.
Het doel van deze sessie is te laten zien waar het nut van samenwerken met handhavers ligt en dat er in de arbeidsmarkt ook veel oplossingen voorhanden zijn.

Meer informatie over de sprekers:

Erik van der Wel, Afdelingshoofd Technisch beheer en Beleid bij de Universiteit Utrecht, zie Erik van der Wel | LinkedIn
Anand Moelchand, Onderhoudsadviseur bij Habeko Wonen, zie Anand Moelchand MRE | LinkedIn

Voor meer informatie over het jaarprogramma of over de voorgaande sessies, kunt u hier binnen de KIVI-website navigeren.
Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor het laatste nieuws dat we tevens zullen delen in de Community “Gebouwenonderhoud 2023”.

Heeft u voorstellen of ideeën met betrekking tot de thema’s van het jaarprogramma, dan kunt u contact opnemen met Aart de Jong.

De link voor deelname aan het webinar ontvangt u bij aanmelding via de website,