Omschrijving

Het is voorjaar, dus weer tijd voor onze jaarlijkse hike! We verzamelen bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten Gooi en Vechtstreek. Vanaf hier maken we een stevige wandeling in de buitenlucht van zo’n 5 tot 7 km over de oude buitenplaatsen uit de Gouden Eeuw. Een afwisselend gebied met bos, open stukken en kleine stroompjes water; ideaal voor reflectie.

Dit jaar sluit NVI aan bij het thema van internationale vrouwendag “be BOLD for change”. Maar hoe doe je dat eigenlijk, moedig veranderen? Vandaag neem je een eigen veranderwens als uitgangspunt. Tijdens onze hike zullen we gebruik maken van de natuur als inspiratiebron om deze veranderwens nader te bekijken: Wat moet je loslaten om verder te komen? Welke stappen kun je nu al zetten? Welke omgevingsfactoren kunnen jou ondersteunen? Enzovoort.

Er blijft natuurlijk nog genoeg tijd over om gezellig bij te kletsen en ervaringen te delen. Aan het eind van de route staan de koffie, thee en wat lekkers klaar in het café naast het bezoekerscentrum.

Dus meld je aan, bedenk alvast wat je veranderwens is, zet je stevige stappers alvast klaar en tot de 20e mei!

Inschrijven vóór 15 mei a.s.

Locatie

Natuurmon. Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Noordereinde 54b, 1234 JJ 's-Graveland

Organisator

Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs

Naam en contactgegevens voor informatie

Eline Katz

nvi@kivi.nl