Kom je ook naar de lunch sessie met succesvolle vrouwelijke ingenieurs die met ons in gesprek gaan? Ze hebben een inspirerend verhaal over hun carrière of functie en beantwoorden al jouw vragen. Je kunt ze vele vragen stellen, bijvoorbeeld over de keuzes die ze gemaakt hebben, over de ontwikkelingen op het gebied van gender equality, over empowerment, over …

Daarnaast is er de mogelijkheid om via deze weg jezelf aan te melden voor een stageplaats of een vacature / open sollicitatie. Je hebt direct toegang tot een bedrijf waar je zou willen werken of stage zou willen lopen. 

Elke maand organiseren wij een online lunch sessie met een topvrouw! Kom je ook?

We beginnen steeds om 12.30 uur en eindigen rond 13.30 uur. De lunch kun je nuttigen achter de laptop. Wil je aub een aantal vragen voorbereiden? Iedereen kan minstens één vraag stellen en het zou fijn zijn als je drie vragen hebt voorbereid. 

Op vrijdag 10 december geven we graag het woord aan Eveline de Jongh.

Eveline is sinds januari 2020 teamleider van Customer Services in de sector Construction bij Tata Steel IJmuiden

Altijd op zoek naar hoe ze de wereld een stukje leuker kan maken voor iedereen. Na de opleiding International Technology Management in Groningen heeft ze verschillende functies gehad in kwaliteitsmanagement en continu verbeteren in IJmuiden. Daarin heeft ze diverse (internationale) projecten begeleid en trainingen gegeven, ook bij dochterondernemingen. Ze zoekt altijd naar mogelijkheden om processen slimmer en handiger in te richten. En dat al 20 jaar binnen hetzelfde technische bedrijf.

Haar vrije tijd besteed ze veelal aan vrijwilligerswerk, zoals huiswerkbegeleiding, begeleider van blinde en slechtziende skiërs, coach bij TTT IJmond en ze is al jaren ingenieurscoach bij KIVI (sinds kort hoofd coach). Mensen verbinden met zichzelf en elkaar dat is zeg maar haar ding.