Wat een onvergetelijke ervaring was het om deel te nemen aan het Nederland Waterstofland Event!

Wat een onvergetelijke ervaring was het om deel te nemen aan het Nederland Waterstofland Event! De positieve energie en inspiratie die we hebben opgedaan zullen nog lang blijven nazinderen. Dit was een evenement dat we niet snel zullen vergeten. Een verslag met foto's van het event is te vinden op de KIVI website.

Een shout-out naar alle krachtige vrouwen die aanwezig waren - de meerderheid van de deelnemers is actief in de waterstofsector. Jullie zijn stuk voor stuk inspirerend! 

We willen deze post ook aangrijpen om een aantal mensen nogmaals te bedanken. Allereerst, een diepgaande dank aan onze geweldige sprekers en charmante host. Alice, Annemiek en Martine, jullie woorden hebben ons werkelijk geïnspireerd en zullen nog lang in ons geheugen gegrift blijven staan. En aan Sophie, bedankt voor het fantastisch hosten. Jouw energie heeft het hele event samengebracht en het publiek aangestoken.

We willen ook EBN uitdrukkelijk bedanken voor hun onschatbare hulp bij de organisatie van het event en voor het ter beschikking stellen van deze prachtige locatie. In het bijzonder willen we Tessa, Irene en Sander bedanken voor hun enorme inzet bij het tot stand brengen van dit evenement.

Nogmaals dank aan iedereen die langs is geweest, namens het bestuur van KIVI Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs.

Laten we deze inspiratie vasthouden en blijven samenwerken groenere wereld!