WORKSHOP: Robots programmeren, GIBAS

Donderdag 23 maart, 18.00 – 21.00 uur

Stap in de spannende wereld van de robotica en ontdek de mogelijkheden van collaboratieve robots (cobots) met de hands-on workshop van Gibas. Tijdens deze workshop maak je kennis met de meest geavanceerde cobot op de markt, de Universal Robots, en leer je de basisbeginselen van het programmeren.

In slechts twee uur tijd doe je praktische kennis op van de cobot en word je getraind in het gebruik van de meest geavanceerde technologieën. Je zult je eigen robot programmeren en leren hoe je deze kunt gebruiken om complexe taken uit te voeren.

De workshop is ontworpen voor iedereen die interesse heeft in industriële robotica en zijn of haar kennis wil vergroten. Of je nu een professional bent in de industrie of gewoon een nieuwsgierige hobbyist, deze workshop zal je zeker inspireren en uitdagen.

Meld je nu aan voor deze unieke kans om een cobot te programmeren en ontdek hoe deze technologie ons dagelijks leven kan verbeteren. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de toekomst van de robotica en schrijf je vandaag nog in!

Programma:

18:00 – 18:30 uur  Kennismaking met broodjes en soep

18:30 – 20:30 uur  UR Workshop

20:30 – 21:00 uur  Q&A - Vraag het de experts

Deelnemers worden deze avond uiteraard voorzien van de nodige versnaperingen.

Wil jij je toch alvast een beetje voorbereiden? Volg dan vooraf de free e-Learning voor UR e-Series hier online en stel al je vragen aan onze experts tijdens de workshop.

Graag tot ziens bij Gibas op 23 maart aanstaande, UR Welcome!

Kosten: Deelname is gratis voor KIVI leden en studenten en kost 25 Euro voor overigen (inclusief dinerbuffet)