Dit is het Techcafé

Het Techcafé is de centrale ontmoetingsplaats voor professionals in de hightech- en maakindustrie. Of je nu een ingenieur, ontwerper, ondernemer of student bent, ons Techcafé biedt je de kans om te netwerken, ideeën uit te wisselen en meer te leren over de nieuwste ontwikkelingen in de industrie. Elke editie staat er één hoofdthema centraal. Experts delen tijdens de talkshow hun kennis om te inspireren en nieuwe ideeën te stimuleren en te implementeren in organisaties.

Het Techcafé wordt georganiseerd door DSPE en Mikrocentrum

Deze editie | Van hightech idee naar succesvolle business.

Wanneer je een goed idee hebt voor de ontwikkeling van een hightech product, is dat nog geen garantie voor succes. Verschillende obstakels en uitdagingen kunnen onverwacht opduiken. Denk daarbij aan  veelvoorkomende uitdagingen zoals technische complexiteit, kwaliteitsborging, regelgeving en een mogelijke schaarste aan middelen.  

Onze genodigde tafelgasten zijn erin geslaagd succesvol een hightech product te ontwikkelen en op de markt te brengen. Ze delen interessante inzichten met je die je inspireren over onderwerpen als Research & Development en hoe om te gaan met productbeperkingen, productafstemming en marktintroductie.

Dit zijn de bedrijven en de tafelgasten die je ontmoet:

  • Henk Tappel, directeur bij Bronkhorst High-Tech 
  • Jacco Houter, 4Pico
  • Martijn Huijbregts, Technical Director en Co-Founder van iTapToo Drinks
  • Patrick Geerts, CCO en oprichter van MTA Group

Programma

  • 15.30 uur: Inloop
  • 16.00 uur: Talkshow
  • 17.00 uur: Netwerkborrel 

Luister de vorige Techcafé edities terug!

Benieuwd naar de voorgaande edities? Luister ze terug via SoundCloud:

Zien we jou bij een volgende editie?

Of je nu geïnteresseerd bent in nieuwe technologieën, efficiëntere productieprocessen of duurzame oplossingen, ons Techcafé biedt een unieke kans om bij te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de hightech- en maakindustrie. Wij nodigen je dan ook van harte uit om deel te nemen aan onze volgende bijeenkomst en deel uit te maken van deze inspirerende community.

Voor meer informatie ga naar de Mikrocentrum site.

Registratie via  de Techcafé link.