Button_150x79_300dpi_TIE2020-3

 Telecom Infra Event 2020

Tijdens deze online editie stonden de webinars van Dirksen Opleidingen, Rohde & Schwarz, VodafoneZiggo, Calnex (namens CN Rood), SPIE en de afsluitende paneldiscussie in het teken van 5G, private mobiele netwerken en het indoor antenne netwerk (DAS). In de webinars over 5G werd ingegaan op de verbeteringen ten opzichte van 4G, de nieuwe mogelijkheden voor de industrie, recente use cases, site testing en de uitdagingen voor het testen van de prestaties van kleine cellen (Femto, Pico or Macro).

NB5.1

 

NB3.2-2

De verenigingen FHI en BTG organiseerden samen een paneldiscussie over mobiele private netwerken. Deze sessie is een vervolg van de paneldiscussie van Telecom Infra 2019, waar al voorspelt werd dat deze netwerken in de toekomst een grote rol zouden gaan spelen.

Met drie relevante sprekers van mobiele provider Nokia; leverancier/integrator MCS en de Gemeente Almere; afdeling smart city werden de opties, de voor- en nadelen en de beweegredenen verkend voor de implementatie van verschillende vormen van private mobiele netwerken en diensten.

 

Gedurende de twee dagen bezochten ruim 300 kijkers het event, verdeeld over de diverse sessies. De webinars werden grotendeels ‘live’ vanuit de nieuwe studio bij FHI gestreamd, maar ook vanuit Duitsland en Engeland.

Wilt u de presentaties of paneldiscussie terugkijken? 

Alle presentaties zijn opgenomen tijdens het event en kunt u terugzien via onderstaande button. Heeft u tijdens het kijken vragen over de presentatie, kunt u uw vraag stellen aan de spreker.

NB5.3

Klik hier voor het terugkijken van de webinars!

 Heeft u één of meerdere webinars bijgewoond?

Om zo goed mogelijk beeld te hebben van uw ervaringen vragen wij u om uw bevindingen betreffende het Telecom Infra event 2020 met ons te delen. Dit kan via ons korte online enquêteformulier.

Klik hier voor de enquête!

 Wellicht ook interessant voor u?

 

“Bent u geïnteresseerd in “5G in de industrie”? FHI organiseert op 29 september een online kennisevent.

 

Namens de exposanten bedanken wij alle bezoekers en hopen u volgend jaar te mogen verwelkomen op de volgende editie van het Telecom Infra event!

 

De vraag of dit digitaal of fysiek doorgang zal vinden, wordt volgend jaar beantwoord.

Mede_mogelijk_gemaakt_door-1
E-mail
Twitter
LinkedIn