Ethernet
26 maart 2019
09:30 uur - 16:45 uur

Industrial Ethernet Event 2019

Ethernet is het meest succesvolle protocol ooit! Zowel thuis, als op kantoor en in de fabriek maken mensen gebruik van Ethernet. Iedereen kent Ethernet! Het krachtige protocol dat is bedacht in de jaren zeventig / tachtig van de vorige eeuw. Tot nu toe heeft het Ethernet nog geen enkele grootte modificatie ondergaan. Op dit moment werken productiebedrijven aan een digitale transformatie. Bewegingen zoals Industrie 4.0 en Industrial IoT wakkeren deze transformatie alleen maar verder aan. Maar deze digitale transformatie stelt hogere eisen aan het Ethernet. Een modificatie van Ethernet is noodzakelijk. Mag dat overigens ook naar veertig jaar!

EL Noord-Brabant
Ledenraad
De uiterste inschrijfdatum is 14 april 2019
17 april 2019
18:00 uur - 21:00 uur

Discussiebijeenkomst Ledenraad

Tijdens deze "informele" bijeenkomst bespreken we de financiële situatie van de vereniging en het voorstel voor wijziging van de bestuurstructuur. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle leden van de vereniging.

DV KIVI,  Zuid-Holland
Vakbeurs
14 t/m 16 mei 2019

Electronics & Applications (E&A 2019)

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

EL Utrecht
KIVI prijs voor studenten
Event TUe
De uiterste inschrijfdatum is 20 juni 2019
21 juni 2019
13:00 uur - 17:00 uur

Bachelor Event 2019 TU Eindhoven

Studenten van de driejarige Bachelor’s opleiding Electrical Engineering ronden die af met onderzoek- of ontwerpprojecten, afkomstig uit lopend onderzoek van de faculteit. Deze middag presenteren zij hun werk. Voor U, als gast bij de faculteit Electrical Engineering, een goede gelegenheid om te horen wat zij hebben gepresteerd. Vaak kunt U ook werkende resultaten bekijken en na afloop met studenten, docenten en opdrachtgevers praten over de inhoud van de projecten. Een jury zal namens de docenten en het KIVI aan het beste project de KIVI Regio jaarprijs uitreiken. De precieze inhoud van het programma zal twee weken van te voren bekend worden gemaakt

EL Noord-Brabant