Smart Health
9 november 2021
19:30 uur - 21:30 uur

Digitale Zorg

De kosten van de zorg rijzen de pan uit, voor de COVID crisis zijn meerdere ziekenhuizen gesloten. In 2018 waren 14 en in 2019 al 20 ziekenhuizen geregistreerd als kwetsbaar en dit aantal is alleen gegroeid door de toegenomen vraag aan zorg. De zorginstellingen zelf ervaren hoge werkdruk en hebben behoefte aan erkenning. Daarnaast legt de automatisering en het veranderingsmanagement een hoge druk op personeel - net als de zorgverlener gewend is aan een nieuw systeem wordt er al weer een nieuwe grote systeemwijziging ingeluid en begint alles van voren af aan. Ondanks het vele nieuws dat de digitalisering van de zorg tegenspreekt lijkt de trend ontegenzeggenlijk ingezet. Zou het u verbazen als uit onderzoek blijkt dat 75% van de Amerikanen bereid zijn om digitale horloges of andere digitale hulpmiddelen zoals Philips' slimme pleisters te gebruiken om het herstelproces na een ziekte te ondersteunen? Ziet u parallel met de mobiele telefoon die niemand nodig had en toch binnen afzienbare tijd succes had?

TC Zuid-Holland
Logo IT infra event 2021
IT Infra
16 november 2021
09:30 uur - 17:00 uur

IT-Infra event 2021 (Hybride)

Reserveert u deze datum alvast in uw agenda! De exposanten bieden u deze dag een interessant lezingenprogramma met specifieke thema’s, maar natuurlijk komen de exposanten weer graag persoonlijk met u in contact. Door de huidige coronacrisis, zijn steeds meer mensen en bedrijven afhankelijk van de IT-wereld. De IT infrastructuur en datacenter wereld zijn belangrijker dan ooit tevoren. Tijdens dit event wordt u als bezoeker door technische en interactieve lezingen van de exposanten, keynote sprekers en door middel van een paneldiscussie bijgepraat over actuele thema's.

TC Noord-Brabant
logo RF Technology event 2021
RF Technology
30 november 2021
09:45 uur - 17:00 uur

RF Technology event 2021 (Hybride)

RF Technology event 2021 Op dinsdag 30 november organiseren wij het hybride RF Technology event bij QuTech TU/Delft. Het doel van dit evenement is om de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis op het gebied van radiofrequentietechnologie te laten zien, er zal speciale aandacht zijn voor de meer complexe RF-projecten en tests, met Mixed SignalVariants. Tijdens het RF Technology event delen exposanten en keynote speakers kennis en praktische ontwikkelingen via diverse lezingen.

TC Zuid-Holland