Verslag

09:03 - 17:30

Telecom Infra Event 2018

De Kuip, Rotterdam, Zuid-Holland

Het Telecom Infra event is voor providers/operators, installateurs, gebouweigenaren en diverse technische marktgebieden waarin gebruik wordt gemaakt van telecom infrastructuur.

Verslag

18:00 - 21:30

Radio Wetenschap in Nederland

Aristo Utrecht, Utrecht, Utrecht

Review met presentaties, die zijn eerder gegeven op de URSI General Assembly in augustus 2017 in Montreal, Canada met zes sprekers van Nederlandse instituten.

Verslag

18:30 - 21:30

5G Toepassingen

KIVI gebouw, Den Haag, Zuid-Holland

Implementatie van 5G mobiele netwerk gaat momenteel zeer snel, een thema-avond aan betreffende 5G met toepassingen, vanuit draadloze telecommunicatie netwerken, is op zijn plaats.

College

18:00 - 21:30

Satellietcommunicatie, wereldomvattend

KIVI hoofdgebouw, Den Haag, Zuid-Holland

De wereld van satellietcommunicatie blijft maar in beweging, de markt is echter geconsolideerd, de klant vraag verandert. Hoe speciaal blijft het dat je op de meest onherbergzame

Radiotechnology, radioastronomie, telecommunicatie, Radiotelescoop

13:30 - 16:30

Dwingeloo Radiotelescoop

ASTRON gebouw, Dwingeloo, Drenthe

Lezingen over en rondleiding in de radiotelescoop in Dwingeloo, de oudste draaibare 25 meter radiotelescoop ter wereld, al 10 jaar in beheer bij de Stichting CAMRAS.

Battlefield Internet

18:00 - 21:00

Battlefield Internet

KIVI gebouw Grote Zaal, Den Haag, Zuid-Holland

Het Internet komt voort uit het DARPA defensieproject met een robuuste manier van communiceren. Bij het battlefield Internet draait het om verhoging datasnelheid en betrouwbaarheid

College

16:00 - 18:00

NXP Automotive

Fontys Hogeschool, Eindhoven, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Utrecht

NXP semiconductors makes components for many car functions like secure car access, energy and power manegement, safety, in vehicle networks , wireless charging, automotive and more

Verslag

09:00 - 16:30

Power Electronics 2017 Event

1931 Congrescentrum, Den Bosch, Noord-Brabant

Het doel van dit seminar is de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis te tonen op het gebied van Power Electronics. Het programma is samengesteld in overleg met de TU's

Bedrijfsbezoek

13:15 - 17:00

Twentsche Kabelfabriek TKF

Kabelfabriek TKF, Haaksbergen, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland

TKF meer dan 85 jaar expertise in connectivity-solutions, kabels en systemen, variërend van (inter)nationale standaarden tot innovatieve oplossingen op maat.

Verslag

16:00 - 18:00

Philips Lighting LAC:light communication

High Tech Campus gebouw 48, Eindhoven, Noord-Brabant

A visit to the Lighting Application Center (LAC) of Philips Lighting. The topic is Visible Light Communication (VLC) and value add location-based services at Philips Lighting.