In samenwerking met het COB en TTOW-YM nodigen wij u van harte uit voor de:

Buitenlandreis 2023 naar ANTWERPEN - ZEEBRUGGE - PARIJS

van 30 september t/m 4 oktober 2023

Na 5 jaar wachten, en een epidemie verder organiseert de ingenieursvereniging KIVI TTOW met het COB en KIVI TTOW-YM dit najaar weer een studiereis langs buitenlandse praktijkprojecten.

Van 30 september t/m 4 oktober 2023 kunt u meereizen door België en Frankrijk. De tocht voert langs diverse nieuwbouw en renovatie projecten.

In het voorlopige programma gaan we langs bij het bouwdok voor de ‘Oosterweelverbinding’ in Zeebrugge (afzinktunnel) en ‘De Lijn Premetro’ in het centrum van Antwerpen (tunnelrenovatie).

Nadat we met de trein doorgereisd zijn naar Parijs bezoeken we het AFTES-congres en zullen we onze Franse vrienden ontmoeten.

De stad wordt klaargestoomd voor de olympische spelen in 2024. Bij een aantal van deze projecten zullen we langsgaan. We starten bij de ‘Grand Paris Express, L16’ (boortunnel), Vervolgens gaan we door naar de bouw van ‘EOLE La Defense (Le CNIT)’ (metrostation).

Richting het einde brengen we een bezoek aan een ander deel van de, ‘Grand Paris Express, L17’ (boortunnel). We hopen af te sluiten met een interessante workshop over ervaringen en  lessons learned bij de geboorde tunnels in Parijs. Uiteraard met voldoende ruimte voor gezelligheid en mooie ontmoetingen!

De prijs voor leden en niet leden is € 1900,-. Dit bedrag is volledig inclusief de reis, overnachtingen, eten/drinken en onder andere toegang tot het AFTES-congres.

Studenten kunnen meereizen voor € 250,-. Er is plek voor minimaal 25 en maximaal 40 deelnemers. Reageren voor 31 augustus.

Op de website volgt later het volledige programma.

      

Oosterweelverbinding                    Grand Paris Express                      EOLE La Defense

Interesse? Meld je dan aan via de KIVI website.