Deze activiteit wordt uitgesteld tot na de zomervakantie

‘Ontwerpbattle’ stedenbouw en verkeer Maarschalkerweerd Utrecht

Ben jij een stedenbouwer of een verkeerskundige? Verwonder jij je soms ook zo over die andere discipline? Grijp deze kans om eens met ze aan tafel te gaan.

Op 11 juli organiseert de Afdeling Verkeer en Vervoer van het KIVI (Koninklijk Instituut Van Ingenieurs) in samenwerking met de BNSP (Beroepsvereniging van Nederlandse Stedebouwkundigen en Planologen) en de gemeente Utrecht een ‘ontwerpbattle’ met stedenbouwers en verkeerskundigen voor het gebied Maarschalkerweerd in de stad Utrecht. Een gebied waar veel potentie is te behalen met een nieuw geïntegreerd concept van bereikbaarheid en stedelijke inrichting.
Help jij mee om concrete concepten in integrale teams te bedenken? Door samen met de andere discipline te ontwerpen in plaats van naast elkaar? Na introductie van de casus gaan we de strijd in groepen aan. Tussendoor is er ruimte om even in gesprek te gaan onder het genot van een gezamenlijke maaltijd.
We presenteren de resultaten van de battle aan een deskundige jury vanuit beide vakgebieden en het betrokken projectteam van de gemeente Utrecht en sluiten af met een borrel.

Programma op hoofdlijnen

15.00 uur Intro casus door Gemeente Utrecht

15.30 uur Ontwerpbattle

17.00 uur Lopend buffet

18.30 uur Presentaties aan jury en afsluitende borrel

Kosten
KIVI-leden en BNSP-leden € 25,00. Studenten € 15,00. Overigen € 35,00