Ter land, ter zee en in de lucht...wie is er nou niet groot mee geworden! Red Bull heeft dit evenement geadopteerd en er een eigen draai aan gegeven, zo is het stalen ros event geboren. Een mooie gelegenheid om als YKE-ers bij elkaar te komen en te genieten van de prachtige fietsconstructies, heerlijk overdreven outfits en geweldige blunders! Omdat dit een evenement is voor jong en oud, doopt YKE dit evenement om tot een YKE familiedag. Iedereen die verbonden is met onze YKE leden - vrienden, partners en kinderen - is van harte welkom.

Om die dag als een echte YKE familie te kunnen beleven, verzamelen we om 11.30 voor het KIVI gebouw en gaan we vanuit daar naar de Parc Fermé om de stalen rossen samen te bewonderen.

Indien er voldoende gegadigden zijn, zal het bestuur plaatsen reserveren bij Paviljoen Het Malieveld voor een gezamelijke lunch, dit kun je bij je reservering op deze website aangeven. (De registratiedeadline van 20 september is voor degenen die graag mee willen lunchen, zo is er voldoende tijd voor het paviljoen om rekening te houden met de plaatsen.)

* Voor dit evenement zal een WhatsApp-groep ter beschikking worden gesteld, zo kunnen we de live locatie van de YKE familie delen. Hiervoor vragen we de YKE leden om hun 06-nummer te delen. Indien je hier niet aan mee wilt doen, kun je dat bij je reservering op deze website aangeven.

Datum & locatie Red Bull Stalen Ros

De deuren van Red Bull Stalen Ros gaan open op zaterdag 23 september om 11.30 uur. De race start om 13 uur. In de tussentijd kun je de prachtige stalen rossen van de deelnemers bewonderen in het Parc Fermé (en er zitten pareltjes tussen), het parcours verkennen en genieten van de rest van het programma. Het einde van de race is om 16.30 uur. Daarna volgt de prijsuitreiking én een borrel met DJ waarbij je lekker kan blijven plakken, genieten van het zonnetje en finger food.

 

Alle informatie over de Red Bull Stalen Ros Race, kun je vinden op de website

Programma

 -  uur Verzamelen voor KIVI HQ
 -  uur Lunchen Paviljoen Het Malieveld/Bezoeken Parc Fermé
 -  uur De Stalen Ros - Race
 -  uur Afterparty van De Stalen Ros (met DJ en fingerfood)