In Mei is het zover! Dan zullen EYE (European Young Engineers) en YKE (Young KIVI Engineers) beginnen aan de gezamenlijk georganiseerde 3 daagse conferentie in Eindhoven (exploration day, development day, cultural day).

Wegens grote belangstelling zijn alle reguliere kaarten uitverkocht! Maar we kunnen Young Kivi leden nog de exclusieve kans bieden bij de zaterdag aanwezig te zijn. Hiervoor zijn 20 extra kaarten beschikbaar gesteld, dus wees er snel bij! En vul ook ter voorbereiding deze korte enquete in "KIVI, een meerwaarde voor jonge ingenieurs".

Wat kun je verwachten van de zaterdag ?

Workshops en lectures
Een dag vol workshops/lectures in een inspirerende internationale en bruisende mix van tal van Europese culturen. De workshops en lectures gaan over soft skills en technische onderwerpen op gebied van High Tech, Automotive en Water management. Je zult voorbeelden gaan zien van technologie die momenteel al in volle vaart ontwikkeld en commercieel geëxploiteerd wordt, die een goed beeld geven van onze toekomstige maatschappij en de snelheid waarmee we deze benaderen.

Een aantal bevestigde workshops/lectures (er volgen er nog meer), zie voor meer info bijgevoegde pdf "workshop informatie" (rechts van deze pagina).

 • Young KIVI Meetup - bespreking bestuursplannen + uitkomst enquete
 • Solar Team Eindhoven - Electrical driving
 • Atos - Digital truck
 • EILL -  Idustrial Leadership
 • EYE - Public Policy
 • Broshuis - Manufacturing in NL
 • A van de Groep - Biogas innovation
 • Eindhoven Medical Robotics - New Dutch industrial opportunities
 • Lagerwey - Wind turbines
 • VersionBay - A startup story arround Matlab
 • Young Engineer - How other job roles touch the engineer in business
 • ..

Young KIVI meetup
De eerste workshop van de dag is speciaal voor Young KIVI leden, de Young KIVI meetup. Hierin worden de resultaten besproken van de enquete "KIVI, een meerwaarde voor jonge ingenieurs" en presenteert het YKE bestuur kort de stand van zaken en zal er ruimte zijn om te brainstormen over nieuwe projecten (na deze conferentie) die we op willen pakken. Een mooi moment om de mede young KIVI leden te leren kennen en betrokken te raken bij de activiteiten. En een mooie opwarmer voor de rest van de met workshops gevulde dag. Deze meetup is inbegrepen bij het kaartje.

Galadiner
Aan het eind van de dag zal er ter afsluiting een gala diner plaatsvinden met alle aanwezige conferentiegangers. Kom langs en "Diversify yourself, connect and learn at Young KIVI Engineers" !

Dag tickets voor YKE leden
We mogen de volgende type kaarten aanbieden.

 1. development day
 2. development day + gala diner

Zie ook de flyer (kijk rechts!) met algemene info over de conferentie.
Voor details bezoek de conferentie website: nl19.eyengineers.eu

Nadat je een kaartje gekocht hebt zullen we je een link sturen naar het workshop inschrijfformulier.

Groetjes van het YKE organisatie team!

Toon Lamers, Leon Jetten, Karsten Hoekzema, Jorrit de Vries, Merlijn Chardon, Mattijn Pool, Belinda Waaijer, Monica Rangelova.