Studenten

alsplatform.jpg

De Online professional Development tool

Onze OPD tool helpt je enorm om professioneel om te gaan met je studie, stages, projecten en je portfolio op te bouwen. Het is een handig instrument voor zelfanalyse en om jouw prestaties te delen met anderen.

Download de brochure Klik hier voor de OPD tool
0070lab.jpg

Afdelingen

Er zijn veel boeiende vak- en regionale afdelingen waar je je als student helemaal thuis kunt voelen. Bezoek hun activiteiten of neem contact op met een afdelingsbestuur en organiseer mee!

Kik hier voor alle afdelingen
SC-Election-FB-event_SC-Web - Copy (4).png

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij een stage, om je project verder te brengen of zou je graag met een coach willen overleggen? Bij KIVI zijn er veel ingenieurs uit het bedrijfsleven en Ingenieurscoaches die je graag willen helpen. Neem contact op met het bestuur van desbetreffende vakafdeling of vraag een ingenieurscoach aan. Of misschien staat je gewenste stageplek hier tussen.

SC-Election-FB-event_SC-Web - Copy (2).png

Collectieve studentlidmaatschappen

Steeds meer universiteiten en hogescholen kiezen voor een collectief lidmaatschap voor hun studenten en docenten. Daarbij betaalt de onderwijsinstelling het lidmaatschapsgeld en kunnen de studenten en docenten gratis gebruik maken van alle diensten binnen KIVI. Heeft jouw universiteit of hogeschool nog geen collectief lidmaatschap? Vraag ernaar binnen jouw opleiding of neem contact met ons op via collectieflidmaatschap@kivi.nl

StudentCouncil_WebImage.png

Studentenraad

Thans vormen we een KIVI-brede studentenraad die de vereniging adviseert met betrekking tot de wensen en belangen van de studenten binnen KIVI. De student-ambassadeurs kunnen tevens betrokken zijn bij activiteiten die afdelingen organiseren. Eenmaal per jaar wordt gezamenlijk een landelijke studentenactiviteit georganiseerd. Wil je in aanmerking komen om ook een student-ambassadeur van KIVI te worden? Neem dan contact op via info@kivi.nl

Bestuursfoto KST 2017-2018

Young KIVI Students Twente

KIVI Students Twente is het aanspreekpunt voor studenten aan de Universiteit Twente, Saxion Hogescholen en Christelijke Hogeschool Windesheim in de regio Oost. Ons bestuur bestaat uit enthousiaste studenten die in de regio lezingen, workshops en andere activiteiten organiseren. Hierbij zijn niet alleen studenten aanwezig, maar ook andere (werkende) leden. Tijdens deze activiteiten wordt er gezorgd voor een informele sfeer, zodat je gemakkelijk in gesprek kunt gaan met het studentbestuur en met de overige deelnemers.

Young KIVI Students Twente
onderwijsinstellingen.jpg

Onderwijsinstellingen

Diverse hoger onderwijsinstellingen hebben een eigen groep binnen KIVI.

Klik hier voor de onderwijsinstellingen