Omschrijving

Je hebt een vliegende start gemaakt in je carrière als young professional engineer in Oil & Gas. Ondanks een goede opleiding zijn er echter meer algemene punten waar je tegenaan loopt en die je optimale presteren in de weg staan. Hoe vertel je die klant bijvoorbeeld dat zijn ‘vraagje’ de prijs behoorlijk opschroeft? Of dat je collega toch echt dat klusje moet doen? Of zorg je ervoor dat je gehoord wordt in de vergadering en er wat met je ideeën wordt gedaan?

We gaan in deze training aan de slag met Persoonlijke Vaardigheden. Daarbij valt te denken aan: assertiviteit, feedback geven, slecht nieuws gesprekken, delegeren, samenwerken, etc. Voorafgaand aan de training is er een intake, zodat we de training op jouw behoeften kunnen afstemmen. Naast een meer theoretisch gedeelte is er ruimte voor intervisie, waarbij jouw persoonlijke situatie aan bod komt. Het doel is om jou de tools en het inzicht te geven om prettiger en beter te presteren. De deelnemers bestaan uit young professional engineers in Oil & Gas.

Deze training is een initiatief van De Haagse Hogeschool, het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) en een aantal ingenieursbureaus in de Oil & Gas.

- Input van deelnemers -
Aan de deelnemers wordt gevraagd deel te namen aan de intake en daarmee leerpunten en cases aan te dragen. Deelnemers volgen de helft van de training tijdens werktijd en de helft in eigen tijd.

- Taal -
De training wordt in het Nederlands verzorgd. Heb je interesse om deze training in het Engels te volgen? Neem contact met ons op.

Spreker(s)

Ingrid Boersma en Judith Baks, docenten aan De Haagse Hogeschool.

Locatie

De Haagse Hogeschool

Organisator

KIVI en De Haagse Hogeschool

Naam en contactgegevens voor informatie

HHS: Gaby Wullink, 070 445 8771, g.c.wullink@hhs.nl -- KIVI: Barbara Gemen, 070 391 9875.

barbara.gemen@kivi.nl

De uiterste inschrijfdatum is 08-01-2018

Inschrijven

U kunt zich niet meer inschrijven, de uiterste inschrijvingsdatum was: 08-01-2018