Chartered Engineering groeit in Nederland!

Het administratieve team van de KIVI-afdeling Chartered Engineering (CE) in Den Haag is daarom onlangs uitgebreid, maar ook het bestuur van de afdeling heeft behoefte aan versterking. Wil je ook dat de ingenieur zich via CE blijft ontwikkelen en daarmee een cruciale rol kan blijven spelen in onze maatschappij? Dan is de rol van bestuurslid van de afdeling CE wellicht iets voor jou!
 
De taak van het bestuur, dat nu drie leden heeft, is om Chartership in Nederland op een hoger vlak te brengen en de kwaliteit van Chartership te bewaken. Daarnaast is het ook belangrijk dat Chartership en het daarbij behorende concept van een ‘Kwaliteitsmerk voor topingenieurs’ en ‘een leven lang leren’ voor ingenieurs in Nederland groeit.
 
De afdeling Chartered Engineering verbindt ingenieurs die CEng. en IEng. zijn en ingenieurs die betrokken zijn en belangstelling hebben voor Chartered Engineering. Hiervoor biedt CE een platform waar ingenieurs kennis opdoen, ervaringen uitwisselen en netwerken.
 
Ben je (kandidaat) CEng of IEng en heb je interesse in een uitdagende bestuursfunctie of wil je graag meer informatie? Stuur een mail naar ce@kivi.nl. We kijken uit naar jouw reactie!

Het algemene adres van de afdeling is: ce@kivi.nl.

De afdeling wordt ondersteund door KIVI-medewerker Andries Ritsema, tel. 070 - 3 919 881. 

Eelco Schrik Voorzitter
Frank Maatje Lid
Rinze Geertsma Penningmeester