We zitten inmiddels volop in de zomer, maar Electronics & Applications 2023 komt snel dichterbij! Van 26 tot en met 28 september zal E&A op de beursvloer van de Jaarbeurs uitpakken met ruim 130 exposanten. Ook kun je als bezoeker meedoen aan de Beste soldeerder van de Benelux of de HexaGlow-beursgadget bemachtigen. Daarnaast behandelt het seminarprogramma een breed aantal actuele onderwerpen.

Het driedaagse seminarprogramma wordt afgetrapt met een lezing van niemand minder dan ‘hersenprofessor’ Erik Scherder. Na zijn keynote komen tal van relevante onderwerpen voor de elektronicabranche aan bod. Zo zijn er lezingen over e-mobility, industrial design, internet of things en elektronica ontwerpen voor circulaire stromen. Ook behandelt een seminar hoe je het juiste technisch personeel kunt vinden én behouden. Je kunt nu alvast inschrijven voor de lezingen die jou interessant lijken.

E&A kan niet zonder een beursgadget. Dit jaar is dat de HexaGlow, een interactieve onderzetter met een hexagon-vorm en reageert middels lichteffecten op jouw koffiekopje of glas. Als bezoeker verzamel je de E&A-gadget in een aantal stappen.

Elektronicaproductie staat centraal op zowel het Live PIL (Live Production Integration Line) en het Demoplein. Op het Demoplein tonen de deelnemende exposanten de individuele kwaliteiten van machines, terwijl bij de LIVE PIL de HexaGlow-beursgadget wordt bestukt.

Talentvolle soldeerders kunnen meedoen aan de Beste soldeerder van de Benelux-competitie. Professionele soldeerders krijgen 45 minuten de tijd om complexe opdrachten af te ronden. Ben je een goede soldeerder? Schrijf je dan nu in om mee te doen en kans te maken op een mooie prijs.

Het Development Club / IoT paviljoen richt zich op bezoekers die rondlopen met ontwikkel- (hardware & software) en IoT-vraagstukken. Het paviljoen bundelt een aantal bedrijven actief in (embedded) hardware en software, sensoren, mechatronica, industrial designers en een aantal aanbieders van IoT-oplossingen.

Twijfel niet langer en schrijf je in voor een gratis E&A-beursbezoek. Wij zien je graag terug in september!

Tijdens Electronics & Applications 2023 ontmoet je niet alleen exposanten, maar kun je ook gratis deelnemen aan seminars en projecten. Het programma behandelt actuele thema's die je praktische oplossingen bieden voor jouw vraagstukken.

Met jouw beursbezoek blijf je zo op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industriële elektronica.

Mis het niet en schrijf je vandaag nog in!