Welkom bij het NVI!

Wil jij je enthousiasme over je beroep of studierichting graag delen met andere vrouwen die op dit moment in de bèta techniek werkzaam zijn of een studie volgen? Dan is het Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs (NVI) misschien iets voor jou!

Het NVI origaniseert (ongeveer 6 keer per jaar) activiteiten waarbij enthousiaste vrouwen van KIVI en daarbuiten met elkaar in contact kunnen komen. KIVI heeft als netwerk heel wat te bieden op het gebied van netwerken en contacten in de ingenieurswereld.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan onder het kopje activiteiten of er binnenkort nog een leuke, gezellige of interessante activiteit is waarbij je jouw interesses kan delen met andere vrouwen. Als je nog geen lid bent van KIVI of de vakafdeling NVI, stuur dan een mailtje naar het bestuur nvi@kivi.nl zodat je een keer vrijblijvend kan kijken of dit netwerk bij je past.

Zelf mee-organiseren of een goed idee? Stuur een mailtje naar NVI@KIVI.nl

Oprichtingsdocument Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs

Over NVI

Het KIVI Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs (NVI) helpt (toekomstige) vrouwelijke ingenieurs die behoefte hebben aan het sparren met andere vrouwelijke ingenieurs of ontmoeten van vrouwen in een voorbeeldfunctie. Het NVI biedt een breed netwerk voor en door vrouwelijke ingenieurs waarbinnen workshops, lezingen en netwerk-georiënteerde activiteiten worden georganiseerd.

Het bestuur

Ons bestuur bestaat op dit moment uit:      

  • Ciska de Haan
  • Esther de Bruijn
  • Juliana Jones-Herms
  • Linda Bakker

Mocht je meer willen weten over onze activiteiten, over wat we doen, óf wil je ons bestuur versterken? Stuur dan een mailtje naar: nvi@kivi.nl.

Het bestuur van het KIVI Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs (NVI) wil graag een goede afspiegeling zijn van de vrouwelijke leden van KIVI. Wij zijn daarom op zoek naar iemand met gedegen werkervaring die ons bestuur wil komen versterken.

Ciska de Haan-de Wilde voorzitter
Esther de Bruijn secretaris
Juliana Jones-Herms Penningmeester
Linda Bakker lid