Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs (NVI)

Het NVI is door vrouwen voor vrouwen waarbij wij ons inzetten voor empowerment van alle vrouwelijke ingenieurs. 

Wij leveren een bijdrage aan de empowerment van vrouwelijke ingenieurs door het organiseren van workshops en bijeenkomsten in Nederland gericht op zelf-ontwikkeling, vormgeven van ambitie en loopbaan, kennis delen en inspiratie opdoen. Door elkaar regelmatig te ontmoeten, ontstaat er een netwerk waarop je terug kunt vallen en vragen kunt stellen. Tevens ontvang je tools en kennis om je eigen groei en ontwikkeling vorm te geven.

Onze visie is dat vrouwelijke ingenieurs een werkomgeving kunnen creëren waarbij ze hun eigen ambities waar kunnen maken en de huidige cultuur kunnen innoveren. Tevens willen we meer vrouwelijke ingenieurs aantrekken door actief te investeren in zelf-ontwikkeling en het delen van de vraagstukken en dilemma’s die een ieder in haar werk of in privé leven ervaart.

Wil jij ook andere vrouwen ontmoeten en van elkaar leren? Dan is het Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs misschien iets voor jou!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan onder het kopje activiteiten of er binnenkort nog een leuke, gezellige of interessante activiteit is waarbij je jouw interesses kan delen met andere vrouwen. Als je nog geen lid bent van KIVI of de vakafdeling NVI, stuur dan een mailtje naar het bestuur nvi@kivi.nl zodat je een keer vrijblijvend kan kijken of dit netwerk bij je past.

Zelf mee-organiseren of een goed idee? Stuur een mailtje naar nvi@kivi.nl.

Oprichtingsdocument Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs

 

Over NVI

De missie van NVI is het voorzien in de maatschappelijke behoefte aan persoonlijke ontwikkeling van technisch opgeleide vrouwelijke ingenieurs. De bijeenkomsten en workshops zijn gericht op empowerment van vrouwen in een technische werkomgeving in de richting van een complementaire werkomgeving. 

De visie van NVI is een bijdrage te leveren aan het behalen van persoonlijke carrière doelen van vrouwelijk ingenieurs. 

Dit doen wij door het creëren van een platform van vrouwelijke ingenieurs om met elkaar hun ambitie en loopbaan vorm te geven. Het platform biedt de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, samen activiteiten te ondernemen, te reflecteren, te sparren en inspiratie op te doen.