Logo Stichting Gelijkspanning Nederland
DC
27 mei 2022
15:00 uur - 16:00 uur

Webinar DC: Project DC-OVL-XXL Over de grootschalige toepassing van DC in de openbare verlichtingsnetten.

Het onderwerp, verzorgd door de Stichting Gelijkspanning, is dit keer het project DC-OVL-XXL wat gaat over de grootschalige toepassing van DC in de openbare verlichtingsnetten. We gaan in gesprek met Wilfred Akerboom, senior productmanager bij CityTec en met Bart van der Vegte, adviseur duurzame stads- en gebiedsontwikkeling.

EL Noord-Holland
Power Electronics & Energy Storage event 2022
Power electronics
14 juni 2022
09:30 uur - 17:00 uur

Power Electronics & Energy Storage event 2022

Het Power Electronics Event vindt plaats op 14 juni 2022. Nieuw dit jaar is de combinatie met het Energy Storage event. Vermogenselektronica en energieopslag kennen veel raakvlakken en zijn veelal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Profiteer tijdens de gecombineerde editie van de aanwezige vakkennis op het gebied van zowel vermogenselektronica als energieopslag. De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen bijeen op het Power Electronics en Energy Storage event. Met vakgenoten worden visies, ervaringen en kennis uitgewisseld.

EL Noord-Brabant
Bedrijfsbezoek
De uiterste inschrijfdatum is 19 juni 2022
24 juni 2022
13:45 uur - 17:00 uur

Kersten Europe, geavanceerde buigtechnologie

In de productie hallen van Kersten Europe worden diverse, en vaak ook innovatieve, metaal bewerkingen uitgevoerd ten behoeve van projecten in de infrastructuur, transport, industrie en offshore. Hierbij kan gedacht worden aan offshore paalfunderingen voor windmolens, onderdelen voor offshore lifting tools en chassis en carrosserie onderdelen voor TGV treinen.

NML Limburg