*****Deze activiteit is geannuleerd!*****

Techcafé | Materialen in de constructie

Dit is het Techcafé

Welkom bij het Mikrocentrum Techcafé. De centrale plek in het clubhuis voor de hightech- en maakindustrie waar we diepgaande discussies voeren over belangrijke onderwerpen in de maakindustrie. Of je nu een ingenieur, ontwerper, ondernemer of student bent, ons Techcafé biedt je de kans om te netwerken, ideeën uit te wisselen en meer te leren over de nieuwste ontwikkelingen in de industrie.

Het Techcafé wordt georganiseerd door DSPE en Mikrocentrum

Gevarieerde onderwerpen

Elke editie staat er een ander onderwerp centraal, variërend van slimme productieprocessen tot duurzaamheid en van automatisering tot 3D-printen. Tijdens het Techcafé delen experts uit de industrie hun kennis en ervaring. Het doel van ons Techcafé is om deelnemers te inspireren, te

informeren en te stimuleren om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te implementeren in hun eigen organisaties. Blijf op de hoogte van het techcafé via de LinkedInpagina van Mikrocentrum.

Programma Materialen in de constructie tijdens MES

Op 15 juni vindt er een bijzondere editie van het Techcafé plaats, namelijk tijdens MES (Materials, Eurofinish en Surface): het verbindend kennis- en netwerkevent in de Benelux over duurzame materialen en oppervlaktetechnieken. Deze editie van het 'Techcafé on tour', zal gaan over de inzet van verschillende materialen in hightech en hoe de materiaalkeuze tijdens de ontwikkeling van een product of onderdeel enorm van invloed kan zijn. Wordt er wel genoeg stilgestaan bij de diverse opties die beschikbaar zijn? En is de engineer goed op de hoogte van de kansen die bijzondere (of juist niet bijzondere) materialen bieden?

Dit en nog veel meer zal 15 juni behandeld worden in het Techcafé. Maarten Roos zal in gesprek gaan met 4 experts op dit vlak.

Tafelgasten

  • Pieter Kappelhof - Hittech

  • Erik Tempelman - TU Delft

  • Tim van Kampen - Ceratec

  • Maarten ter Heerdt - ASML 

Zoals jullie gewend zijn opent Techcafé om 15:30 uur haar deuren tijdens MES voor deze talkshow (inloop). Om 16:00 uur begint de talkshow. Vanaf 17:00 uur is er ruim de tijd om te netwerken.

Aanmelden bij het Mikrocentrum

Voor de Registratie bij het Techcafé op de MES 2023

of voor meer informatie, ga naar de Mikrocentrum site.

MES

Het verbindend kennis- en netwerkevent in de Benelux over duurzame materialen en oppervlaktetechnieken

Registratie voor de MES 2023 hier.

Luister de vorige Techcafé edities terug!

Benieuwd naar de voorgaande edities? Luister ze terug via SoundCloud: