Werkwijze aanvraag KIVI-ingenieurscoach

De eerste stap in het aanvragen van een KIVI-ingenieurscoach is door het formulier in te vullen en je CV of de link naar jouw LinkedIn profiel mee te sturen.

Naar aanleiding van jouw aanvraag zoeken wij een coach die aansluit op basis van jouw situatie, opleiding, woonplaats en werkervaring. Omdat niet elke KIVI-ingenieurscoach altijd beschikbaar is, verschilt de doorlooptijd per aanvraag van een paar dagen tot een paar weken. Wanneer de geselecteerde ingenieurscoach heeft aangegeven beschikbaar te zijn, ontvang jij zijn/haar contactgegevens.

Op jouw initiatief maken jullie een afspraak voor het kennismakingsgesprek. De gesprekken vinden meestal plaats op het kantoor van de ingenieurscoach, in overleg zijn ook andere locaties mogelijk.

In overleg bekijken jullie hoe het traject verder wordt ingevuld. Het kan zijn dat de ingenieurscoach meent dat zijn taak beter door een andere coach, met bijvoorbeeld een ander vakgebied of specialisatie, kan worden overgenomen. Dit overlegt hij dan met jou en  later het KIVI-bureau. De relatie en zaken die besproken worden zijn strikt persoonlijk en vertrouwelijk.

Wanneer het traject is afgerond meld jij dat aan de KIVI-ingenieurscoach en aan het KIVI-bureau. Je ontvangt dan het evaluatieformulier.

De bemiddeling en gesprekken met de KIVI-ingenieurscoach zijn gratis. De enige voorwaarde is dat je een KIVI-lid bent. Nog geen lid? Word dan nu lid en profiteer van de KIVI-ingenieurscoach service en alle andere voordelen die de vereniging te bieden heeft.

Vraag hier een KIVI-ingenieurscoach aan

 

CV en LinkedIn check

Wil jij advies en/of suggesties over je CV of LinkedIn profiel? Doe dan een aanvraag voor een CV of LinkedIn check. De KIVI-ingenieurscoaches helpen je graag met de opmaak van jouw CV en inhoudelijke suggesties.

Vul het aanvraagformulier ‘Aanvragen CV check’ in en stuur je CV of de link naar je LinkedIn profiel op. Het KIVI bureau zorgt dat een KIVI-ingenieurscoach contact met je opneemt, telefonisch of per e-mail.

Vraag hier een CV check aan