Afdeling Regio Haarlem

Welkom bij KIVI regio Haarlem (KIVI HAA)

KIVI regio Haarlem is vernoemd naar de gelijknamige stad en gemeente Haarlem. Het spreekt voor zich dat het regiogebied waar op gefocust wordt daarom ook regio Haarlem is.
Haarlem is een stad en gemeente in Kennemerland en de hoofdstad van de Nederlandse provincie Noord-Holland. Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt 148.220 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland.
Buiten de eigen regio KIVI regio Haarlem wordt er ook samengewerkt met andere regionale afdelingen zoals: Alkmaar, Amsterdam en Noord-Holland. De onevenwichtige naamgeving van de regio's in Noord-Holland is een gevolg van de fusie in 2004. KIVI regio Haarlem telt momenteel ongeveer 200 leden.

Wanneer u meer te weten wilt komen over KIVI en Haarlem bent u van harte welkom op één van onze activiteiten! Een samenvatting van ons activiteitenprogramma is rechts te zien. Een uitgebreider overzicht vind je onder het kopje Activiteiten (in het linker menu). Ook kunt u zich opgeven als lid van KIVI regio Haarlem. Zo blijft u altijd op de hoogte!
Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar: haarlem@kivi.nl

©2014 - KIVI regio Haarlem

Meer over haarlem...