Welkom op de site van Young KIVI Engineers

Jonge ingenieurs hebben het tegenwoordig niet heel makkelijk. Je houdt je bezig met het vinden van de juiste baan, het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, het bijhouden van competenties en skills. Daarnaast wordt het netwerken ook steeds belangrijker. Niet alleen binnen je eigen werkomgeving, maar ook daarbuiten. Zo veel te doen in zo weinig tijd.

Er komt natuurlijk veel meer kijken in het leven dan alleen maar je werk. Sommigen van ons zijn al toe aan een volgende stap. Je wilt bijvoorbeeld een huis kopen, een eigen bedrijf beginnen of je wilt een investering doen. Anderen zijn bezig met het maken van plannen om die grote moedige stap te zetten om in het buitenland te gaan werken. Het is belangrijk om je dagelijkse werkzaamheden goed in te richten en efficiënt met je tijd om te gaan. Voor je het weet, werk je je suf en gaat het leven je voorbij.

Wij willen hierbij helpen, door jonge ingenieurs te inspireren, verbinden en ondersteunen bij (het begin van) hun loopbaan.

Dit doen wij door middel van het organiseren van activiteiten, workshops en lezingen. Daarnaast verzorgen wij samen met het KIVI-bureau trainingen, workshops en cursussen speciaal gericht om de soft-skills van jonge ingenieurs verder te ontwikkelen.

Als je vragen of juist goede tips hebt, kan je ons altijd bereiken via het algemene adres van de afdeling: yke@kivi.nl.   

Young KIVI Engineers is dé plek voor jonge ingenieurs.