Young KIVI Engineers is dé plek voor jonge ingenieurs

Jonge ingenieurs hebben het tegenwoordig niet makkelijk. Je houdt je bezig met het vinden van de juiste baan, het voorbereiden van een sollicitatiegesprek en je LinkedIn moet aan de laatste standaarden voldoen. Heb je dé baan gevonden is het bijhouden van competenties en skills een vereiste. Daarnaast wordt het netwerken ook steeds belangrijker. Niet alleen binnen je eigen werkomgeving, maar ook daarbuiten. Zo veel te doen in zo weinig tijd. Voor je het weet, werk je je suf en gaat het leven je voorbij!

Het is belangrijk om je dagelijkse werkzaamheden goed in te richten, efficiënt met je tijd om te gaan en te zorgen dat je kennis up-to-date is. Wij willen hierbij helpen, door jonge ingenieurs te inspireren, verbinden en ondersteunen bij hun loopbaan. Dit doet Young KIVI Engineers door middel van het organiseren van bedrijfsexcursies, maatschappelijke projecten en netwerkborrels. Daarnaast verzorgen wij samen met het KIVI-hoofdbureau trainingen, workshops en cursussen speciaal gericht om de soft-skills van jonge ingenieurs verder te ontwikkelen.

Welkom bij KIVI, welkom bij YKE
Engineer Your Career • Improve Our Society

 

Als je vragen of juist goede tips hebt, kan je ons altijd bereiken via het algemene e-mailadres van de afdeling: yke@kivi.nl.