KIVI ingenieurs helpen bij coronacrisis

Coördinatie, technisch advies, inzet van ingenieurs, middelen en technische bedrijven

Meld je aan als KIVI expert 
alleen leden

 

Meld je aan als niet-lid expert 
met technische opleiding of bedrijf

 

WFEO portal over COVID-19
Wereldwijde koepel van ingenieursverenigingen

 

Stel een hulpvraag
Dringende vragen uit de vitale sector

 

Lees ons blog 
met technologienieuws over corona

 

Log-in
Voor coordinatoren

 

Meld een speciaal product of tool aan  
geen standaard producten

 

Meld een idee voor een oplossing aan 
outside-the box ideeën

Meer dan 500 ingenieurs helpen graag met hun gezamenlijke kennis en ervaring

Ben je ingenieur? Word lid en help mee!


KIVI is de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland. De bijna 175 jaar oude vereniging heeft 18.000 leden, die allen een WO of HBO opleiding in de techniek hebben afgerond. Van studenten tot gepensioneerden en van Werktuigbouw tot ICT: 38 of meer richtingen en specialisaties. Met de nieuwste kennis en met veel ervaring.

Een groot aantal ingenieurs in onze beroepsvereniging met 18.000 leden wil graag helpen om moeilijke problemen in de coronacrisis met hun kennis en inzet op te lossen. Zij hebben altijd de nodige technische kennis. Soms beschikken zij over gespecialiseerde apparatuur of staat hun bedrijf daar achter. Van steriel 3D printen tot transportmaterieel, en van ICT tot medische technologie.  
Bent je expert en wil je helpen. Meld je aan via de link bovenaan deze pagina.

Als uw organisatie in de vitale sector tijdens de coronacrisis in de problemen dreigt te komen kunnen wij proberen hoog technisch opgeleide hulp te vinden. Ingenieurs met de juiste technische kennis, of misschien een gespecialiseerd bedrijf waarin de noodzakelijke oplossing bedacht of gemaakt kan worden.

Bent u een organisatie in de vitale sector en heeft u hulp nodig? Meld de vraag aan via de link bovenaan deze pagina.
Ons team van gaat zo snel mogelijk aan de slag om uw vraag op te lossen.
De coordinatoren en experts gebruiken hun eigen emailadres. Dat is vrijwel nooit een ...@kivi.nl adres.

Komt u er niet uit? Mail dan jan.wind@kivi.nl
Graag alleen als het echt nodig is. De mailbox stroomt over.

 

Kleine lettertjes (helaas hebben we die ook)

  • Houd je altijd aan het coronaprotocol, dat op dát moment geldig is! Houdt afstand, handenwassen, papieren zakdoekjes, etc.
  • Het is niet zeker dat we een match vinden en/of dat de gevonden ingenieur of zijn bedrijf uw vraag kan oplossen. Ons team van coördinatoren zoekt en selecteert zo goed mogelijk, maar dat is geen garantie op succes.
  • We bemiddelen en proberen u in contact te brengen met de ingenieurs of bedrijven die kunnen meehelpen een oplossing te zoeken. 
  • Afspraken met de hulp gevende ingenieurs of bedrijven moet u zelf maken. Een kort advies zal vermoedelijk gratis zijn, maar uitgebreide inzet, ontwerp of productie door een bedrijf vermoedelijk niet. Eventueel overgedragen kennis blijft eigendom van de verstrekker. 
  • Voor deze hulp verstrekken wij namen, emailadressen, specialisatie en eventueel telefoonnummers. Deze informatie mag alleen voor het doel van deze coronavirus actie worden gebruikt.
  • De experts bemiddelen en adviseren u naar beste vermogen en op basis van hun kennis en ervaring. De vereniging aanvaardt geen aansprakelijkheid voor deze bemiddelen de inhoud en resultaten van een advies of ondersteuning. Het is uw eigen verantwoodelijkheid om deze al dan niet in te zetten.
  • Vragen waarop we geen antwoord weten melden we af. Ongepaste vragen worden zonder overleg verwijderd! 
  • We zijn nog aan het leren en afstemmen hoe dit moet gaan werken. Deze pagina en andere informatie rond deze actie veranderen regelmatig.

web stats