Een KIVI College-avond in coronatijd ziet er als volgt uit:

Om 19:30 begint de lezing (i.v.m. de avondklok kan deze tijd afwijken, let u op de flyer). Tijdens en na de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen of in discussie te gaan met de spreker. U kunt vragen stellen via de chat.

Alle KIVI Colleges worden op onze website, per mail, via Instagram @kivi_io en Linkedin gedeeld. Aanmelden en inschrijven kan gratis, als KIVI lid maar ook als geïnteresseerd niet-lid, beiden via kivi.nl/io.

Wanneer het weer mogelijk is om u te ontvangen zullen we hier uiteraard snel op anticiperen.

Online met Zoom!

Een online webinar bijwonen? Zo werkt het!

Om dit webinar bij te wonen heeft u niet noodzakelijk een account nodig bij Zoom, en u hoeft ook niets te downloaden.

U ontvangt uiterlijk één uur vooraf aan het online event een email met daarin een link; wanneer u hierop klikt wordt u automatisch naar de betreffende meeting gestuurd. Voer de gegevens in (het wachtwoord) zodat u wordt toegelaten. Gebruik een computer, geen smartphone.

Mocht u nog niet eerder met Zoom hebben gewerkt, dan raden wij u aan dit ruim voor aanvang uit te proberen. U kunt uw verbinding, camera en microphone eventueel testen via zoom.us/test


IO’ers zijn breed inzetbaar en komen op zeer diverse plekken terecht. Daarom is het interessant om eens een kijkje in de keuken van een van je vakgenoten te kijken!

KIVI College biedt die mogelijkheid: voor de lezingen (‘colleges’) wordt steeds een andere industrieel ontwerper de gelegenheid gegeven om op informele wijze over zijn of haar ervaringen en kennis te vertellen; de lezing kan over een specifiek onderwerp, bedrijf of functie gaan, of bijvoorbeeld een (promotie-)onderzoek weergeven. De lezingen geven een beeld weer van de gang van zaken ‘achter de schermen’ in het werk van een een IO’er, en er is voldoende ruimte om vragen te stellen: van IO’er to IO’er. 

De avond heeft een vaste locatie en een vast programma:

Locatie: Restaurant en zalencentrum Se7en

Mariaplaats 7
3511 LH Utrecht
Tel: 030 2318084
Routebeschrijving

Klik hier voor de komende activiteiten van IO, waaronder de KIVI Colleges.


Programma:

  • 18.00u         Diner
  • 19.30u         Lezing
  • 20.45u         Borrel